Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Może to nie jest do końca temat na ten dział, ale czy ktoś się orientuje, co się mogło stać w maskę temu misiu?

zagato 025.jpg

Lakier zniszczony na słońcu i po latach złazi bezbarwny? Czy to turbo diesel który kiedyś był na forum czy jakiś nowe znalezisko?

Nie, to TS. I stoi w Niemczech. Na pierwszy rzut oka rdzy za dużo nie ma, ale i tak cała do malowania. W dodatku trzeba pojechać po nią lawetą - właśnie próbuję się dowiedzieć, co jej dolega.

Chyba maska jest zabłocona a poza tym przeszła atak chupacabry.

Ostatnio była przez jakiś czas do sprzedania czarna Limited T.Spark ( tu na forum zresztą historia auta tutaj też była opisana ) . Auto pewne co i jak, jeżdżące, zarejestrowane, opłacone, w ciekawej wersji z super felgami. Po przeliczeniu jego ceny na euro za niewiele ponad 600 się nie mogło sprzedać przez dobre 3 tygodnie. To za takiego białego 'kota w worku', do roboty blacharskiej z niewiadomą niespodzianką mechaniczną plus koszta sprowadzenia i plus koszta rejestracji to nie wiem czy bym 200 euro zapłacił.

Za 150 EUR to można w Mediolanie zderzak do 75 America kupić...

A W Lublinie za 300 EUR coś takiego z 1.8 IE:
49572631_2_644x461_alfa-romeo-75-92-r-lublin-zdjecia.jpg

Moja wtopa, że nie kupiłem tego TS-a, którego Piotr Nagórski sprzedawał - tylko lakier do zrobienia (ale w sumie nic pilnego), a reszta tip top i za śmieszną kasę poszła.

Ostatnia edycja:
Zapytaj kolegi co kupił tego TS-a czy była taka tip-top ? raczej top-tip-s

alfa-romeo-75-1-8i-turbo-tcc-1987-241599_3.jpg OGÓLNIE NIE DO DOSTANIA!!!!!!ktoś zainteresowany tymi zderzakami???? Trzymam dla jednego kolegi z forum ale się nie odzywa.... :p
UWAGA !!! nie są nowe... Ale myślę że rarytasik ;)

- - - Updated - - -

A druga sprawa o co chodzi z tą 75 1.8 srebrno-złotą z allegro...co jakiś czas się pojawia...ktoś może mi coś powiedzieć ????? Szukałem ale bez rezultatu :(

Ostatnia edycja:
bry o tej zlotej co za 1500 byla pisano juz ze trup. Michal jutro dzwonie. Z bodykitu evo chyba zrezygnuje narazie wiec mozecie brac

Na forza italia mają chłopaki kompletny pakiet Zender do 75 ( trochę do polepienia ale oddadzą za dobrą cenę ) mi ani jeden ani drugi nie bardzo się widzi. EVO lub IMSA to co innego.

Ostatnia edycja:
Jak chcesz wiedzieć więcej to w sobote na torze jest Youngtimer . Będzie obecny właściciel.

Amortyzatory
Powrót