Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No to przecież nie jest orginał tylko jakiś pakiet autodelty

chodzily plotki ze wlosi ja kupili , pozniej zniknela z ogloszenia . tyle ja wiem .

To chyba nie ta sama. Gość mieszka obok mojej wsi a nigdy w życiu nie spotkałem tutaj czarnej 75... W sobotę będę miał chwilę to umówię się z gościem i podjadę obejrzeć

Witam

To chyba nie ta sama. Gość mieszka obok mojej wsi a nigdy w życiu nie spotkałem tutaj czarnej 75... W sobotę będę miał chwilę to umówię się z gościem i podjadę obejrzeć

Większość czasu stała w komisie w Mikołowie, a tego napisu alfa corse na przednim zderzaku nie robili seryjnie.

Pozdrawiam

eh wlasnie taki jest minus braku archiwzowania ogloszen. alfa 2 lata temu dzwonila panewkami zaworami, i miala nikle cisnienie oleju. ogladalem ja wtedy

cena do wytargania poprzednim razem była w okolicy 7500PLN tyle wiem ja.

Pozdrawiam, Michał

To poszukajcie na naszym forum, całe strony były zapisane na temat tej Alfy też ją oglądałem i opisałem co z nią było nie tak

ta tylko widzisz andrzeju ni chu chu nie idzie sie zorientowac ktora to alfa bo sa linki do ogloszen ktore wygasly:D

Szkoda że tak daleko, chętnie bym ją obejrzał

Cena pewnie niemała bo wygląda bardzo dobrze.
BTW wczoraj pod uczelnią widziałem piękną czarną 75 TS z tablicami WL, ciekawe czy jest na forum...

Cena minimalna jest 6tys ale goscu mial juz duzo telefonow i za tyle nie sprzeda, bedzie czekal do konca licytacji. Mysle ze warto sie zainteresowac jesli ktos szuka takiej 75. Jeździ alfa od 2002 roku i po rozmowie wydaje sie uczciwym czlowiekiem, nie sciemnia

Koledzy jeśli chcecie to mogę podjechać i pooglądać to autko bo do Polanicy mam około 17 km..
Podjedz popytaj i jak ona wygląda w realu, nachyl się pod auto z tyłu i zobacz jak wyglada podłoga bagaznika czy nie ma rdzy

byla walona z prozdu i cala malowana:) tyle ja wiem:)

Amortyzatory
Powrót