Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Stefan... Ja niestety do końca aukcji raczej nie będę miał odpowiedniej sumy pieniędzy... Dlatego raczej wygrasz :)
Napisz mi na PM co to za GTV zadatkowałeś?? Może się spotkamy w warszawie chwilę pogadać?? I zobaczę tą czarną alfę??

Wszystko poszło w PM.
Co do spotkań to sądzę że gdy GTV6 będzie gotowa to będzie się czasem pojawiać na różnych spotach ( Lubelskich najczęściej ).

cholera brak drobnych;)

Szalejecie :)
Co do Alfy z allegro.
Koś ponoć był wczoraj ją oglądał z forum ( ale którego to nie wiem :) ) i ponoć ją obfotografował.
zulek1986 - to Ty??

Tak ja byłem dzisiaj ją oglądać :) i jedno co Wam powiem to cukierek :) Autko wygląda rewelacyjnie, nie ma śladów rdzy tylko kilka małych zagniotek na bokach no ale to jest samochód który ma już troszkę lat. Jest naprawdę bardzo poszanowany a właściciel jest bardzo sympatyczną osobą która dba o autka (starszy pan). Jego dodatkowych hobby są motory i modele samochodów.. tak więc Pan z duszą do motoryzacji :)

Co do samego autka: Przywiezione ze Szwajcarii przez obecnego właściciela i tam musiało być wymienione to co pisaliście że się nie zgadza z rocznikiem.. sam właściciel nić nie robił przy tym przodzie, jedno co było robione za jego kadencji to tylne reperaturki które są bardzo fajnie zrobione i spasowane ( nie widać że coś było robione). Większość czasu zimowego samochodzik przestał w garażu nakryty pokrowcem i wyjeżdżał od czasu do czasu na drogi kiedy nie było soli..

Z mankamentów które zauważyłem to delikatnie ale naprawdę delikatnie sączący się olej z silnika, przydałoby się zmienić przednie lampy bo troszkę zaczynają odbłyśniki rdzewieć, popracować nad podsufitką o której właściciel wspominał i wymienić fotel kierowcy bo jest poprzecierany, a i lewy spryskiwacz jest tylko zaślepiony bo ktoś go kiedyś wyrwał a właściciel nie znalazł takiego samego. A tak po za tym wszystko działa łącznie z całym komputerem oraz przyciskami do otwierania szyb na podsyfitce i są one podświetlane :) silniczek też bardzo ładnie pracuje co prawda nie jeździłem nią ale ładnie chodzi i elegancko wkręca się na obroty:)

Ogólnie to bardzo ładny stan i autko warte zainteresowania :) podejrzewam że pierwsza osoba która przyjedzie je oglądać to stanie się właścicielem tej maszyny:) Sam bym ją kupił ale rozpocząłem plany związanie z rajdówką i nie stać mnie w tej chwili na tą alfę :(

Mam nadzieję że trochę Wam pomogłem :) Pozdrawiam Krzysiek.

Ostatnia edycja:
Wielkie dzięki za fotki i opis auta, widać że warto sie zainteresować tylko za ile gościu sprzeda auto?

75andrew155 - rozmawiałem z nim niejednokrotnie, odpowiedź: minimum 6 tyś zł. i kto da więcej.
PS: Najciekawsze jest to że auto było wystawione niecały rok temu za 5tyś zł i nikt się nim wtedy nie zainteresował :)

Ostatnia edycja:
Nie widziałem tego auta wczesniej na Allegro

W Monachium stała 75 3.0 V6 wersja europejska. Sprzedawał ją 2 właściciel. Kosztowała 2500 Euro. Nie ma jej już . Krawat wie o którą chodzi bo mu o niej mówiłem. U nas jest ciężko sprzedać taki samochód. Założę się że nie poszła do Polski na handel he he.

deska czyli zegary z z 90 ki:) pasuje plug and play:)

Przyznam w życiu nie widziałem takiego cudaka, wygląda super :D

Amortyzatory
Powrót