Ciekawe ogloszenia

w 87 roku byla inna atrapa , lampy z tylu , lusterka ,listwy bagaznika i blotnikow, mi sie wydaje ze cos kabinowana , ale wyglada i prezentuje sie pieknie

Ostatnia edycja:
w 87 roku byla inna atrapa , lampy z tylu , lusterka ,listwy bagaznika i blotnikow, mi sie wydaje ze cos kabinowana , ale wyglada i prezentuje sie pieknie
Tak widać te zmiany z Alfy po 89 roku ale to jest do wytłumaczenia

ale nie tak zle bylo :) podluznice sie nei przestawily pas przedni wymieniono :) lewy przod konkretnie:)

zulek1986 - daj znać jak się dowiesz czegoś na jej temat.
amigas - oglądałeś auto że posiadasz tyle informacji?
Właściciel twierdzi że w 2002 roku kupił ją w Szwajcarii . Miał dzwona przodem ale wymienił tylko przedni błotnik i lakierował przód ( bez maski, zderzak, atrapę, i błotnik ). Ponoć auto jest mechanicznie cacy ( pomijając problemy z zawieszeniem? ) i to był jedyny jego dzwon?
Dajcie znać jeśli wiecie co z nim jest faktycznie bo w sobotę wybieram się po to auto a mam ponad 470km...

Witam.
Dokładnie.
W sobotę w sumie już zadatkowałem GTV6 ale ponieważ bardziej spodobała się mojemu kuzynowi to on ją weźmie. Ja jednak bardziej za klinowatymi sedanami się oglądam :).

sami partyzanci widze;) wszyscy maja 75....czas szukac sz albo jakiejs 90ki bo sie pospolicie robi;)

ZENDER - w 87 roku faktycznie były inne tylnie lampy + blenda, inna atrapa przednia ale lusterka boczne i listwy były chyba takie od właśnie 87 roku - wraz z pojawieniem się czerwonych zegarów ? Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę?

Dla przykładu pokaże zdjęcie nie kombinowanej Alfy z właśnie 87 roku:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
wnetrze sie zgadza czerwone (znane jako rubinowe najladniejsze oczywiscie;) , nei ma kplt przyciskow od rubina. lampy tyl pomarnaczki blenda to samo lusterka moga juz byc te byly w momencie premiery TS czyli 87 trzaby po vin spr:) listwy moga byc takie dokladnie od pazdziernika:) atrappa zla i do tego popryskana na czerwono mam wewnetrzne fuj;)

Kurde może uda mi się pojechać w piątek :D

Ty tak na poważnie czy mam brać urlop w czwartek :)

Amigas - SZ już w PL są dwie a 90-tka nawet na forum więc szału nie ma :) Alfetta GTV też więc teraz Ci zostaje chyba już tylko Arna :)
Swoją drogą można by zebrać w jednym miejscu wszystkich właścicieli 'paździerzy' bo po pewnej nie obecności na forum już się gubię i co krok trafiam na jakieś ciekawostki które szybko giną w gąszczu nowoczesnych modeli.

Ostatnia edycja:
no kto ma druga sz poza poznaniem:> ta 90 co jest w Polsce to szkoda gadac ta w Łodzi ładna ale droga;) Arna....neee;) to ja poluje na heme 8.32;) albo RZ:D

Ostatnia edycja:
zrobimy zaowdy kto kupi najglupsze pod wzgledem ekonomicznym auto;)

Ty tak na poważnie czy mam brać urlop w czwartek :)

Wiesz jesteś zbyt zdecydowany... Ja nie wiem czy mi się uda do piątku zorganizować kasę ;/ Bo jakbym miał od ręki to już byłbym w tym Ciechocinku czy jak to zwał wczoraj albo dzisiaj :D

mowimy o takich co jezdza bez lawety;)

krawat - kto pierwszy ten lepszy bez ciśnień
Na razie licytację prowadzę :),

amigas - e jak bez lawety to nuda bo sporo opcji odpada :)

Amortyzatory
Powrót