Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Z ESP jest ogolnie problem na razie, da sie to wylaczyc na czas pomiaru, ale trzeba zaplacic technikowi z ASO za ta usluge na czas pomiaru.
co do systemu start-stop to jest to bajecznie prosty temat do wylaczenia w MM10JA jak juz masz odczytany program, to ze swiftec tego nie robi z automatu tylko trzeba wiedziec gdzie szukac to inna sprawa
Pokaż załącznik 242706Pokaż załącznik 242707
auto aktualnie hamuje sie tylko na 4x4 z synchro, jak tylko rozpracujemy jak zrobic moda po OBD nie zmieniajac licznika programowan to podesle co nam sie udalo uzyskac
cos sie zwalilo ze screenami wiec opisze
- "S&S Enable flag" fabrycznie na 1 (switch systemu S&S)
- "Upper threshold for S&S disabling"
- "Lower threshold for S&S disabling"
pierwszy switch powinien wylaczyc system calkowicie, kolejne 2 to takie "w razie w"
W mojej ponad tydzień walczyli z S&S i próbowali to wyłączać, ale bez skutku. Wspominali, że to jakiś oddzielny moduł, może właśnie nie wiedzieli gdzie szukać. Ale jeżeli by Ci się udało to wyłączyć, to jestem pierwszyNie wiem jak w innych, ale podejrzewam, że działa tak samo - S&S powinien mieć warunki do tego żeby działać, czyli ciepły silnik itp. a u mnie jest tak, że po 15 sekundach od odpalenia i zatrzymaniu się od razu gaśnie i ma gdzieś, że warunki nie są spełnione.
Klag3 a gdzie kupowałeś i jak wrażenia? Kusi by próbować.
pochwalisz sie gdzie?![]()
[MENTION=686]klag3[/MENTION]
nie jestem mechanikiem, więc nie chce pisać głupot, ale ostatnio rozmawiałem z jakimś tjunerem, który odradzał boxa, jako negatywnie wpływającego na silnik-w szczególności wtryski,
jak to się może mieć do Twojego box'a?
też mi to wciąż chodzi po głowie, ale jakoś - mając na uwadze gwarancję - trochę się obawiam..
dzieki
Mój box ma 16 ustawień ja delikatnie ustawiłem na 6 efekt jest zadawalający
W sobotę włączę na maxa zobaczę co się będzie działo
tak z ciekawości - jak jazda na maksymalnych ustawieniach?