HahaABS pozwala zachować kontrole nad autem podczas hamowania
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
HahaABS pozwala zachować kontrole nad autem podczas hamowania
Wyślij ECU do mnie i też ci odeślę zrobiony.Ogłaszam radosną dla wielu nowinę: https://www.squadra-tuning.nl/chiptuning/alfa-romeo/giulia/abstc-off-dongle/
Robią też oczywiście podnoszenie mocy, niestety daleko mieści się siedziba tej firmy. Można zawsze wysłać kurierem swoje ECU, odeślą zmodyfikowane![]()
pewnie tak tyle ze spodziewam sie wtedy tylko trybu N. no chyba ze np ustawienie w MES Dyno mode (avtakie jestbod wersji bodajze 4.1) cos by tu pomoglo, moze wylacza przelaczanie na N w przypadku bledow od abs/esp?Z tego co wyczytałem pod tym linkiem to to jest jakieś urządzenie co wyłącza ABS/ESC czyli chyba robi to samo wyciągnięcie bezpiecznika wspomniane parę postów up
ABS pozwala zachować kontrole nad autem podczas hamowania
Przez obd pamieta, jest licznik programowan, sprawfzalismy to w witech i w autelu. Mozna zrobic w BL na stole i licznik sie nie podnosi, ale trzeba otwierac ECU. Jak cos sie bedzie dzialo elektrycznie z ECU to w FCA zawsze sie je odsyla i wtedy jest po gwarancjiinfo od tunera : komp alfy nie pamięta ilości programowań, przed wizytą w aso wgrywa się serię.
na pb98 robią 310ps i 420nm...
Ciekawe czy faktycznie serwis alfy nie jest w stanie tego wykryć..

Przez obd pamieta, jest licznik programowan, sprawfzalismy to w witech i w autelu. Mozna zrobic w BL na stole i licznik sie nie podnosi, ale trzeba otwierac ECU. Jak cos sie bedzie dzialo elektrycznie z ECU to w FCA zawsze sie je odsyla i wtedy jest po gwarancji
Chlopaki z DCF i celtic robia juz 320KM/435Nm na Pb98, benzynowej u siebie, robilem na razie 2 giulie 2.2jtd i one ida bardzo ladnieco do mm10ja to hamowalismy moja i wykres wyglada jak w zalaczniku
Pokaż załącznik 248976
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Na gwarancji, ale trzeba otwierac ECU, siedzi tam Bosch EDC17C69 i czytamy go w BL na stoleWitam te giulie 2.2 jtd były na gwarancji czy po ?
Które wersje 150,180 czy 210 km ?
Ile dało się uzyskać ?
Pozdrawiam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
a jakby dorwać drugiego kompa, na nim zrobić moda, a ori wsadzać tylko na wizyty w aso ?
Z kompami ciezko, pomimo ze sa robione w PL, dokodowac drugi w ASO mozna bez problemu, ale jest w nim zapisany przebieg i nie bedzie sie zgadzal z przebiegiem z innych sterownikow, a jak chcesz go dopisac bez ASO to tez trzeba otworzyc oba do przeniesienia immoa jakby dorwać drugiego kompa, na nim zrobić moda, a ori wsadzać tylko na wizyty w aso ?
Ciekawe tylko ze racechip oferuje moce min +30%, każdy inny max 20%...