Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak, też na to zwróciłem uwagę. Nie chciałem iść za wysoko. Pewnie, gdyby kręcić do 5600 obr/min wyszłoby nieco więcej. Może kiedyś? Może z innym turbo jak u Ciebie?
Na razie muszę się nacieszyć autem![]()
Przy prędkościach autostradowych jest ciszej bo jedzie się z niższą prędkością obrotową
Uwielbiam to [emoji16][emoji16][emoji16]Czy mam rozumieć, że soft zmienił przełożenia skrzyni lub główne?![]()
Czy mam rozumieć, że soft zmienił przełożenia skrzyni lub główne?![]()
Oczywiście nie zmieniłMasz to rozumieć jako odczucie.
Przy jeździe autostradowej auto potrzebuje mniej "gazu żeby poruszać się z zakładaną prędkością niż dla "fabryki".
W związku z tym prędkość obrotowa jest niższa przy tej samej prędkości auta.
Dzięki temu jest również bardziej komfortowo bo nieco ciszej.
To nie są jakieś zasadnicze różnice, ale jest to odczuwalne, a właśnie o odczucia zapytał kozak.
Jest po prostu przyjemniej.
Nie rozumiem po co od razu napinka.
Robiłem to we wtorek. Nie było jeszcze okazji dobrze potestować. Jak taka będzie to podzielę się wrażeniami.
Pozdrawiam.
Panowie, było pytanie o odczucia i się nimi podzieliłem.
Dla mnie EOT.
Jak potestuję możliwości to się podzielę odczuciami.
Na życzenie wrzuciłem kreski. Niech każdy przeczyta je jak potrafi.
Miłego używania Waszych AR.
Prawdopodobnie koledze chodziło o to, że auto lepiej przyspiesza przy mniejszym naciśnięciu pedału gazu czyli mniejszym uchyleniu przepustnicy co daje na pewno jakiś korzystny efekt jeśli chodzi o hałas. Bo przy równej jeździe różnicy nie będzie.