Coś się ruszyło w temacie? Speed limiter był chyba poza obszarem sumy kontrolnejTutaj Ci zrobia dobrze mm10ja, moga zdhac speed limiter i wylaczyc start stop
Genowefa Garage
Https://g.co/kgs/oLcKgH
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Coś się ruszyło w temacie? Speed limiter był chyba poza obszarem sumy kontrolnejTutaj Ci zrobia dobrze mm10ja, moga zdhac speed limiter i wylaczyc start stop
Genowefa Garage
Https://g.co/kgs/oLcKgH
Czy ktoś chipował Giulie 2.0 w Poznaniu lub okolicach i może polecić tunera, który zna temat? Przejrzałem pod tym kontem temat i pobieżnie forum i niestety nie znalazłem żadnych sensownych poleceń, a strach oddawać komuś przypadkowemu.
Kup sobie po prostu boxa, potem go sprzedasz przy sprzedaży auta
Źle się rozumiemy, uważam po prostu, że jakakolwiek modyfikacja parametrów silnika bez uprzedniej hamowni i diagnostyki przez osobę, która zna się na rzeczy jest ryzykowna, niezależnie czy wyciąga go 10% więcej czy mniej.Zgadza się, mniejszy zysk ale z dobrej firmy to na pewno bezpieczny.
+115nm.. Ciekawe co skrzynia na to, jak seria ma 400nm
Z tego co widzę dimsport wypuścił jakiś update który pozwala zmienić ogranicznik prędkości, zwiększyć obroty, wyłączyć start stop i modyfikacja konwertera w skrzyni. Brzmi ciekawieCoś się ruszyło w temacie? Speed limiter był chyba poza obszarem sumy kontrolnej
Z tego co widzę dimsport wypuścił jakiś update który pozwala zmienić ogranicznik prędkości, zwiększyć obroty, wyłączyć start stop i modyfikacja konwertera w skrzyni. Brzmi ciekawie
Coś się ruszyło w temacie? Speed limiter był chyba poza obszarem sumy kontrolnej
Skąd to info? Jesteś pewny?Veloce Q4 + Szpera ma skrzynie 500Nm
zaraz zaraz. ktos wychylil sie z jakimis 400Nm nie wiadomo skad i teraz sensacja ze LSD ma 500Nm. Panowie, przeciez 500Nm jest w kazdej 2.2jtdm i 2.0TBiMA AT8 (w Q jest 750Nm skrzynia). To 8HP50 ktora ma 500Nm. wystarczy spojzec na wersje 2.2 i ich momenty np 180kucy ma 450Nm, 210kucy 480Nm czy jakos tak, z glowy pisze, pewnie podobnie nowe wydania 190HP itp.Skąd to info? Jesteś pewny?
Taka ciekawostka dla kopciuchow![]()
ale.. co na to podzespoły? np. skrzynia ZF, która ma - wg producenta - być stosowana do 450 N?
Czytam ten watek i majac kilka poprzednich aut, ktore mialy te 7 sek do 100 (okolice 200 koni i 500 niuta, bo to diesel) troche sie boje 2.0 200 w turbo benz. w stelvio. O ile do 100 jest super to powyzej 100 nie ma sie co oszukiwac, ze nadazy to za 6cyl dieslowskimi limuzynami ze stajni MB czy BMW. Kusi mnie bardzo mocno program na te ponad 300 koni. Za "morde" trzyma mnie zona i jej gadanie jak zabiora gwarancje a Lease Plan przyjdzie z refakturowaniem za awarie silnika.
Ktos ma tutaj 200 konne Stelvio po programie lub boxie?