Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
No ciekawe rzeczy pisza. Np o zwiększeniu limitu prędkości w Guli do 270 km/h w Stelvio do 250km/h.Moc zależna od trybu jazdy , 320km w D![]()
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
z tego co doświadczyłem, i o czym było też na youtubach, lag przy ruszaniu po depnięciu dotyczy tylko wersji 280HPDokładnie tak , 200 km, czekam na koniec gwarancji i do Holandii na tuning
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Ja się w sumie zastanawiałem czy to nie w celu ochrony skrzyni zeby za dużego momentu nie dostała (W sensie obciazenia).z tego co doświadczyłem, i o czym było też na youtubach, lag przy ruszaniu po depnięciu dotyczy tylko wersji 280HP
Cóż , nie miałem przyjemności jechać taką wersją.z tego co doświadczyłem, i o czym było też na youtubach, lag przy ruszaniu po depnięciu dotyczy tylko wersji 280HP
Już w jednym wątku (o przyspieszeniu) o tym rozmawialiśmy i dawaliśmy linki, coraz wiećej samochodów tak ma, był przykład Skody 280 KM, Audi itp.https://www.youtube.com/watch?v=n9XaKLxd8qw&feature=youtu.be&t=270
Petryn, akurat tu wypowiada się w kwestii diesla w Audi A6, ale tam jest właśnie zwłoka 0.5 sekundy, zanim auto ruszy.