Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z kompami ciezko, pomimo ze sa robione w PL, dokodowac drugi w ASO mozna bez problemu, ale jest w nim zapisany przebieg i nie bedzie sie zgadzal z przebiegiem z innych sterownikow, a jak chcesz go dopisac bez ASO to tez trzeba otworzyc oba do przeniesienia immo![]()
I tym samym podniesie licznik programowan wiec jeden pies czy zakladasz drugi ECU czy robisz po obdA mi się wydaje, że smok ogarnie przebieg.
W czym sie nie zmienial? W ECU masz licznik, w ABS tez, w AIRBAG tez itd. Jak zmieniasz ECU to w nim licznik bedzie lecial, a w tym co wyjales nie, wiec bedzie inny niz na liczniku i w pozostalych modulachw vagu podmieniałem kompy i przebieg się nie zmieniał, nie wiem jak w alfie...
Hmm, a jak te niuty mają się do tych podawanych przez alfę.moja i wykres wyglada jak w zalacznikuPokaż załącznik 248976
Alfa hamowana byla bez trybu dyno na rolkach z synchronizacja, moment wyszedl nieco wyzej bo tak byl ustawiony hamulec elektrowirowyHmm, a jak te niuty mają się do tych podawanych przez alfę.
W sensie katalogowo 400 jest przy 2250 obr.
Tu jest jakieś przeskalowanie wpisane w pomiar?
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
I tym samym podniesie licznik programowan wiec jeden pies czy zakladasz drugi ECU czy robisz po obd
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Wie ktoś może kto z forumowiczów ma boxa w 2.0t 200km?