Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
a do mojej alfy 156 1.9 jtd miał by ktoś coś godnego uwagi?? oto screeny.
czy ktoś kto ma pojecie o czytaniu map mógłby to dla mnie sprawdzić i powiedzieć czy to warto je wgrywać ??JTD_517.zip
a nie chciał bym żeby turbo wyleciało mi przez nadkole
panowie ma ktoś dobre serce i popatrzy mi na tą mapę fachowym okiem chciałbym sobie coś mocniejszego wgrać a nie chciał bym żeby turbo wyleciało mi przez nadkole![]()
... bo zauważ że dla tego kolesia tdi-vagto wszystkie mapy są do dupy. Moje jest zdanie takie że każdy tuner ma swój sposób na podniesienie mocy jedni mają lepszy a inni gorszy sposób ale zawsze to skutkuje lepszym zbieraniem autka. Z tymi tunerami to tak jak z murarzami. Zawsze jak murarz przychodzi poprawiać jakąś robotę to pierwsze pytanie jest takie "...a kto Panu to tak spier......"
panowie ma ktoś dobre serce i popatrzy mi na tą mapę fachowym okiem chciałbym sobie coś mocniejszego wgrać a nie chciał bym żeby turbo wyleciało mi przez nadkole![]()
no i jeszcze za podam moją oryginalna mapę pobraną z ECU niech ktoś popatrzy czy to oryginał czy już coś było tam grzebane
widzę że kojarzysz temat wiec może na bazie mojego oryginału stworzył byś mi jakąś fajną mapkę do mojej alfy ??EDC15 C5/C7 to dosyć proste sterowniki do modyfikacji i naprawdę nie wiele map trzeba w nich zmienić w standardowej modyfikacji aby uzyskać zadowalające i bezpieczne przyrosty ...
wieczorem zerknę na ten Twój oryginał i dam znać czy było coś zmieniane ...
widzę że kojarzysz temat wiec może na bazie mojego oryginału stworzył byś mi jakąś fajną mapkę do mojej alfy ??
Cześć ma ktoś jakieś fajne i sprawdzone mapki do 147 jtdm 140kmMoze ktoś z okolic Krakowa lub Bielska-Bialej miałby ochote pogrzebac w mojej alfie
? Jak duży efekt dają takie mapki?
a mam takie pytanie z innej beczki, a mianowicie jak wygląda sytuacja gdy wgram jakiegoś gotowca lub od kogoś z innego ecu softa to co wtedy z immo się dzieje ?? czy po wsadzeniu kluczyka w stacyjkę zaprogramuje się automatycznie mój ??