Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
HahPróbowałem odpalić MPPS na systemie innym niż XP. Zapomnij.
A co takiego jest z winols że najgorsze go czeka ?
Sam czas nie wystarczy, a te kilka długich wieczorów...No jak sie wczesniej nim nie bawil to czeka go pare dlugich wieczorów
mialem na mysli obsluge winolsa zmiana map to juz musi sam dojsc co gdzie i jak zmienicSam czas nie wystarczy, a te kilka długich wieczorów...
Trochę za delikatnie napisane hehe
Masa czasu, wręcz ogromny nakład tego czasu, metoda prób i błędów z własnym autem (rzecz jasna)
Mam wrazenie ze bylo robione automatem typu ecusave Najlepiej wgrac orginal i sprawdzicWITAM!
Około pół roku temu usunąłem fizycznie i komputerowo DPF oraz EGR. Przy okazji miałem regenerowaną turbinę.
Po tych zabiegach auto cały czas dymi... Powiedzieli mi że wtryski, były wszystkie na maszynie i jest wszystko ok. Już szukałem praktycznie wszędzie... Wróciłem do gościa co mi to wszystko wywalał na jeszcze jedno sprawdzenie, mówi że z jego strony jest ok. Coś tam porobił i kazał pojezdzic trochę i zobaczyć jak będzie... Dalej jest to samo. Nie mogłem tego "mechanika" złapać. Dopiero wkońcu telefonicznie odebrał i po rozmowie przysłał mi moją mapę przed jego ingerencją... Chcę ją wgrać o zobaczyć czy dymienie ustanie. Jeśli tak to będe musiał ogarnąć kogoś kto ją "przerobi" tak jak trzeba...
https://allegro.pl/galletto-1260-pl-...190314471.html
Czy tym kablem i Programem WinOLS to ogarne?
Czy odpowiedź że są tam diabły i moce piekielne. Jest dla Ciebie poważna?? Zapytałem jak człowieka A tu taka odpowiedź. Super że Ci uratował cieszy mnie to niezmiernie. A teraz powiedz czy widziałeś gdzieś żebym go prosił o wyłączenie egr czy czegokolwiek? Jak widać kolega Tomano potrafi odpowiedzieć JAK człowiek.Co ty chcesz od niego? To chyba ciebie boli że nie napisze jak wyłączyć egr, dpf albo jak grzebać w sofcie, mi nie raz tyłek uratował przy ogarnieciu softa.
Kolega tomano sam chyba dzwonił do mnie jak wyłączyć egr w EDC16C39, także wie że mam trochę wiedzy w której pomagał mi [MENTION=14921]@sdero[/MENTION] za co jestem mu wdzięczny
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka