• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

bobryt presents: AR 155 2.0

naprawne ładna AR... Alumki niczego sobie bardzo mi se podobaja, jeszcze jak ja dasz troche do gleby to juz wogule bedzie bąba..! :mrgreen:

siwy144 napisał:
Ja mam na tych niby 4cm i jamexa felig 17 na 205.40 na przednich i wchodzi bez problemu :)
potwierdzam , na takim setupie nie powinno być problemu - zwłaszcza że masz autko po lifcie

Super Alfeczka. Nowe felgi proponuje na czarno :) Silnik wyglada super :) , aż nie wierzę, że nie potraktowałeś go żadnym specyfikiem do mycia silników. Gratuluję i na wiosnę zabieram się za swój silniczek :wink: .Pozdrawiam

Cytat:
Napisał ASIUNIA
Sylwia, chyba u Sebastiana Loeba

Asiunia nie a kto to? pamietasz swego czasu kolezanka szukała OZ-y 5x100 jak je juz kupila i zalozyla , to naprawde mi sie spodobały
Kierowca rajdowy, myslę, że dość znany, jeździ citroenem na takich własnie felusiach :)

Napis na czerwono ;)

miałem taki plan, aczkolwiek na czarno. jednak napis jest b. wąski, jak wyjade poza ciężko będzie zmazać, bo rozpuszczalnik może naruszyć biały kolor. może spróbuje z obklejeniem i wycięciem literek. chyba że znacie jakiegoś artyste - malarza :D

Dziewczyny pewnie wam chodzi o OZ Superturismo WRC. Moje marzenie... :wub:

Kierowca rajdowy, myslę, że dość znany, jeździ citroenem na takich własnie felusiach :)
Drogie Panie :) Loeb to pięciokrotny (na razie ;)) Rajdowy Mistrz Świata, jeden z najlepszych i najbardziej utytułowany kierowca rajdowy. "Dość znany" to mało powiedziane :)

A białe Oz-ty są faktycznie zacne.

Boberek dobry pedzelek i już. I do tego wypij z 0.5 i całkiem dobrze bedzie :D

155 wygląda świetnie z białą felgą , a z profilem opony toś zaszalał -teraz jesteś pogromcą krawężników.

Świetnie wygląda na tych kółkach :)

Jakie sprężyny założyłeś? Zmieniałeś też amortyzatory czy zostawiłeś seryjne?

Amortyzatory
Powrót