• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

bobryt presents: AR 155 2.0

sprężyny 4x - 40mm
amorki seryjne

jeździ się znośnie, dość twardo. większe progi nieprzejezdne. podobnie krawężniki. na trasie świetnie sie jedzie. tylko przy pełnym aucie (4 osoby tera jechałem) zdarza sie obcieranie o nadkola z tyłu
no i brudzą sie szybko.... :(

aż zaniemówiłem jak zobaczyłem te piękności

mialem taki i sie jezdzic na tym nie dało, trzeba bylo 45 montowac i by sie jezdzilo jak na 16tkach ;)

45 by nie weszły. teraz jest na styk. jak są 4 osoby i tak tył obciera o nadkola. ale spróbować musiałem. na przyszły rok będę szukał białych 16 a te sprzedam. no chyba że wczesniej auto pójdzie pod młotek ;)

Bobryt, a jak Ci się jeździło na 205/50/16 + czarne speedline ?? Profil 50 jest ok czy może lepiej jak 45 założę ??

czemu mowicie ze na 40 nie idzie jezdzic ? jest git :) tylko troche uwagi i felga bedzie prosta: )

205/40 mają niską nośność przez co nadają sie do mniejszych i lzejszych samochodow.. przod 155 troche wazy...

Super sie prezentuje. Dlugo te felgi proste nie beda, ale zycze rownych drog. Ja u siebie tez mam sprezyny 40mm a dupa wisi wysoko, przod jest jak u ciebie. Nie wiem o co biega.... !

rade dawac muszą ale zobacz ze seryjne 205/50/15 mialy 86 a 40tki mają tylko 80, profil 45 ma juz nosnosc nawet wiekszą od 15tek bo az 88 przez co jest o niebo wygodniejszy...

Amortyzatory
Powrót