bobryt presents: AR 155 2.0

bobryt

ʇɧɹqoq
Auto
OPC
Oto moja Alfa 155 2.0 TS z 1998 roku. Przez prawie cały swój żywot jeździła po drogach słonecznej Italii, a w tym roku trafiła do Niemiec, skąd trafiła w moje ręce.
Wyposażenie dość przyzwoite - klimatyzacja, sportowe fotele. Brakuje mi tylko airbagów.

Miałem wielkie szczęście, ponieważ auto kupiłem naprawde zadbane. Poprzedni właściciel serwisował je reguralnie co 10tys km (aktualnie ma 156tys), więc od chwili kupna auta jedynie musiałem ustawić zbierzność kół.

Wady:
lekko pęknięty tylni zderzak, lekko wytarty fotel kierowcy

Plany na przyszłość:
Jeśli zostawie sobie to auto (chciałbym coś mocniejszego, moje marzenie to 155 Q4), to planuje na przyszły rok zakup alufelg, a później jeśli starczy funduszy tylni spojler oraz rasowy wydech.

galeria:

1.03.2008

7.03.2008

ładny egzemplarz, zadbane 155tki to rzadkosc..

sportowe fotele masz na mysli Recaro?? czy z wersji sport???

niestety to te z wersji sport:

dość dziwne, bo mimo wyprofilowania słabo trzymają na zakrętach (trza sie podłokietnika łapać :mrgreen: )

Ojaaa...... nawet gasnice masz :D Co do siedzeń to mam podobne, tylko ze wykładane grubym welurem. Tez czasem przy mocnym zakrecie musze sie przytrzymac

Wszystkie Alfy Romeo 155 z końca produkcji miały air bag w standardzie :D

A coś tam umieścił na przednich drzwiach ?

Tam są naklejki jedna to gum ball 3000 czyli wyścig super fur przez parę kontynentów a druga to firma butów i ogólnie ciuchów DC :D

DC-Deni Cler a co on ma z tą Firmą wspólnego? Znam tą firmę bo należy do W.Kruk a ja w niej pracowałem kilka dobrych lat.

Piotrekk ma racje. DC to DCSHOEUSA. to firma skateboardowa i jest jednym z głównych sponsorów Gumballa :)

82.jpg

może kiedyś mi sie uda tam wystartować, była by chyba tam pierwsza alfa :mrgreen:

edit:

na początku maja Gumball będize przejeżdżał przez Berlin, więc bankowo tam będę. 7 Bugatti Veronów ma być :mrgreen:

A skąd macie takie naklejki wyścigu super fur przez kontynenty? Też chcę takie mieć.

Oczywiscie ze Twoja 155, nie gustuje w imprezkach, mam jej juz za soba... :P :P

ice ice baby :twisted:

mała sesja z dzisiejszego kuligu. moja bella udowodniła że jest uniwersalnym autkiem :mrgreen:

Pękna 155....zawsze mi się podobały:) tylko wiesz ...dokładnie takie fotele miam w tipo...ale nie powiem są wygodne.pozdrawiam

Marek napisał:
Pękna 155....zawsze mi się podobały:) tylko wiesz ...dokładnie takie fotele miam w tipo...ale nie powiem są wygodne.pozdrawiam

dokladnie takie?? :roll: tezmialem tipo, tempre i takich foteli nigdzie nie widzialem w tych modelach..

chyba ze miales recaro w tipo na ktore poluje..

dokładnie takie same...tylko jest na nich tapicerka welurowa.nawet lędźwie i podnoszenie fotela identyczne...jak podnosisz go do góry to musisz przesunąć do przodu prawda??a podłokietnik przymocowany do oparcia fotela kierowcy,składanypozdrawiam

Amortyzatory
Powrót