• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

bobryt presents: AR 155 2.0

Piękną masz tą 155 :D a to co zrobiłeś pod maską to po prostu :shock: :shock:

w wolnej chwili też muszę zająć sie swoim silniczkiem :twisted:

ps

Co to jest to białe obok lusterka wstecznego ??

Mdx napisał:

ps

nie wiem. nawet żaden z mędrców ostatniego Zlotu nie wiedział co to, choć propozycji było wiele :D

no i niunia ma nowe sprzęgło. niestety całość pochłonęła ponad tysiaka ;// a do tego mój kolega mechanik znienawidził alfy :twisted:

Mdx napisał:

ps

w końcu się dowiedziałem! to jakieś gówienko do elektronicznych opłat na autostradach na zachodzie :)
Ostatnimi czasy bella zbyt wiele zmian nie przeszła. Dokupiłem tylną półke z roletami, ostatnio drewnianą gałkę zmiany biegów. Do wymiany poszedł przedni wahacz, tylni czeka w kolejce ;)
A to mój ostatnio zakup. Dopiero przymiarka. Musze jeszcze niski zawias założyć i na wiosne jak znalazł:

btw. jak ktoś ma do opylenia niski zawias do 155 to chętnie kupie

heheh bobryt a ona ruszy z miejsca na takich kołach wielkich :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :?: :?:

Felgi piekne! Jeszcze zawias do tego nizszy i bedzie cudnie :mrgreen:
Gratuluje zakupu!

Fajne nowe felgi :wink: A co sie stalo ze Speedline'ami :?:

mam nadzieje bobryt, że Wasze drogi są dużo lepsze niż nasze lubelskie ponieważ w innym wypadku współczuje :mrgreen:
czasami gdy zbliża się okres zimowy marze aby poczuć odrobinę komfortu na "balonach" aczkolwiek moje letnie to profil 45 :wink: a widzę że u Ciebie to chyba 40 tki 8)
a swoją drogą, fele bardzo fajne :D

speedline'y będą zimą jeździć. szkoda by mi było je sprzedawać. a te Noviteci muszą jeszcze renowacje przejść, zyskają nowy kolor i dopiero koło marca się pojawią na drogach.
drogi nie są zbyt ciekawe ale coś za coś. profil jest 40 i po przymiarce 45 by chyba obcierał, ale skoro porschaki mogą na takich gumach jeździć to i ja też :D

pikero ty sie nie nabijaj tylko szukaj mi sprężyn :P

Szkoda że nie jest P4 by był z niej prawdziwy offroad :mrgreen: A na profilu 40 bardzo fajnie się jezdzi :) Zimóki założylem to dużej roznicy nie czułem ...

fajnie by w polerce te noviteci wygladaly ;)

ile to jest cali?? i jakie szerokie??

jak 17tki to zakladaj 205/45 - mialem latem i bardzo wygodny rozmiar jak na taką duzą felge

nie obniżaj więcej niż o 3 centymetry z przodu , radze w oparciu o swoje doświadczenie aha i jak miałem auto obniżone na sprężynach Jamexa to 17stki nie weszły ;//

alfasound_mania napisał:
nie obniżaj więcej niż o 3 centymetry z przodu , radze w oparciu o swoje doświadczenie aha i jak miałem auto obniżone na sprężynach Jamexa to 17stki nie weszły ;//
Ja mam na tych niby 4cm i jamexa felig 17 na 205.40 na przednich i wchodzi bez problemu :)

Poczytałam, pooglądałam i nie pozostaje do napisania nic jak tylko ,,,jestem pod wrażeniem,,, :lol: naprawdę piekna i zadbana Alfunia ,,,GRATULUJE. A z klamką na pocieszenie napisze, że ja również miałam to samo w swojej ,,, i szroty poszły w obroty ,,, Pozdrawiam :wink:

Amortyzatory
Powrót