• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

bobryt presents: AR 155 2.0

zawsze ciekawiło mnie jak by wyglądała moja alfa w bieli ;)

a to mnie wczoraj dobiło :( zaraz ruszam w rajd po szrotach, może coś znajde. do tego jeszcze bede się musiał pomęczyć z wymianą wrrrr

Mialem to samo z klamka :? Ale szybko udalo mi sie znalezc nowa :wink: Zycze powodzenia w poszukiwaniach :mrgreen:

zakupiona naklejka jak co niektórzy widzieli trafiła na tylną szybę. dziś wieczorem patrząc w lusterku spodobał mi się ten widok :)

naklejka ładnie odbija światło stopu :D

naprawdę świetny efekt gratuluje do zobaczenia na zlocie pochwalisz się na żywo a i ja mam coś nowego do pokazania :wink:

no pieknie Kolego :D widze ze masz niezlego swira :wink:

fajny efekt z ta pokrywa :!: :mrgreen:
gratulacje

piekna ta alfinka. czarny lakier czarne felgi i ten blysk pod maska- taka to tylko na pulpit jako tlo - gratuluje gustu smaku i pracy, oby tak dalej

bobryt, Ty chyba wszystko pod maska wymieniles? ;P

efekt swietny.. obawiam sie tylko efektu po zimowej solance ;)

właśnie o to chodzi że nic nie wymieniałem, więc wystarczy chcieć ;)

kilka fotek z nocnej sesji na gorzowskim Bulwarze. więcej jutro jak zdąże :)

Piękna i ciekawa Alfa :lol:

Pod maską wygląda świetnie!

Gratuluje dobrej roboty

Pozdro

Cud miód i .... ech mojej daleko do twojej. Jeszcze zmień gałkę zmiany biegów na drewnianą co by paspwała do kiery i więcej nie trzeba. Chyba juz znam najpiękniejszą 155kę II zlotu na pomorzu :lol:

bobryt napisał:
właśnie o to chodzi że nic nie wymieniałem, więc wystarczy chcieć ;)

no.. nie do konca... bardzo trudno przywrocic fabryczny wyglad pod maska w kilku/nastoletnim samochodzie, chyba ze sie zdemontowalo pol silnika, albo sam samochod byl malo jezdzony.. przy nieruszanym silniku dostep do wielu elementow jest bardzo trudny, co nie ulatwia nam w czyszczeniu i polerowaniu..

nastepna kwestia to systematyczne utrzymanie porzadku, wszak wiadomo, ze przejedzie sie wypucowanym silnikiem 100km i efekt nowosci moze sie troche zatrzec

Pęknie :!: :!: juz to wmówiłem ale muszę jeszcze raz zajeb...... wygląda ,efekt super

pozdro

?

Śliczną masz Belle bardzo mi się podoba i mam pytanie :czym ją czyściłeś pod maską? np. obudowę od filtra powietrza itp. chyba nie samą wodą, po wodzie to ta puszka była by wyblakła :lol:

WOW :shock: Pod maska to jak prosto z fabryki a nawet lepiej :twisted: Genialnie to zrobiles, calosc rewelka, pozazdroscic :wink:

Zeby tak kazdy dbal o swoja belle,poprostu cudo,jest przesliczna,to sie nazywa prawdziwy wlasciciel alfety.

pozdrawiam :D

Amortyzatory
Powrót