Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
niebieski wtyk to akurat wejście ze zmieniarki. coś mi gdzieś świta że nie ma wyjścia audio tylko jest konwerer z normalnych wyjść głośnikowych - coś takiego przynajmniej gdzieś na forum czytałem. najlepiej na początek sprawdzić to zaglądając do schematów w eLearnie dla konfiguracji z Bose, zobaczyć jak wzmak jest podpięty. do eLearn gdzieś sa linki na forum.
EDIT. a rzuciłem okiem z ciekawości do eLearna. tak jak pisałem sygnały do wzmacniacza wychodzą przez te same złącze przez które konfig bez Bose zasila głośniki. Pytanie tylko czy we wzmaku z Bose jest odpowiednia konwersja, czy radio trzeba przełączyć na tryb jak dla Bose i wtedy przełączy się wyjście radia na wyjścia sygnałowe. Więc rzuciłem okiem do MESa, w Proxi jest opcja Bose amplifier a w niej opcje Present i Not present. Opis jest taki:
This function allows to enable/disable the Bose/external amplifier output.
Mi to wygląda że ta opcja w proxi przełaczy wyjścia w tryb wyjść sygnałowych i nie trzeba będzie stosować żadnych konwerterów czy wzmacniaczy działających z wyjść głośnikowych tylko normalnych działających z sygnałem/wyjściem liniowym.
niebieski wtyk to akurat wejście ze zmieniarki. coś mi gdzieś świta że nie ma wyjścia audio tylko jest konwerer z normalnych wyjść głośnikowych - coś takiego przynajmniej gdzieś na forum czytałem. najlepiej na początek sprawdzić to zaglądając do schematów w eLearnie dla konfiguracji z Bose, zobaczyć jak wzmak jest podpięty. do eLearn gdzieś sa linki na forum.
Znalazłem coś takiego, w opisie jest Alfa 159, powinno pasować: https://natcar.pl/pl/p/AUX-ALFA-FIAT-LANCIA-MINI-ISO-ZOLTE-RCA/14572
Może gdyby podpiąć do USB telefon z Windows Mobile to dałoby radę odtworzyć muzykę ??