vincent
Nowy
Bezprzewodowe AA od twórcy AAGateway, ciekawe jak to będzie działać
https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/
https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy w międzyczasie udało sie zgłębić temat innymi kanałami? To dość interesująca kwestiaczy ktoś już ma urządzenie AA od Lio do satrzszych wersji Giulii/Stelvio i mógłby się podzielić wrażeniami?
Pytanie do użytkowników android auto oraz aplikacji Waze. Czy znacie jakiś sposób na to aby stale wymusić tryb nocny? W chwili obecnej włącza się jedynie ze światłami mijania. Przy dziennych jest "zwykły" tryb dzienny, dla mnie nieco brzydki, zbyt jasny![]()
Ewentualnie czy znajdzie się tutaj jakąś dobra dusza i sprawdzi czy u niego da się coś takiego wymusić. W samej aplikacji Waze mam ciągle tryb nocny i na telefonie jest ok, ale niestety w android auto już nie :/
Android auto aktywowane jako retrofit ale to raczej nie powinno mieć znaczenia bo waszystko inne działa jak należy
Dzięki za odpowiedzi, będę dziś po pracy testować, zarówno w opcjach dev dla AA nie grzebałem jak i w opcjach AA z pozycji samego samochoduI tak zależy mi na nocnym trybie w każdej aplikacji więc ustawienia w opcjach developerskich już zmienione. Ciekawe czy zaskoczy :3
Nie trzeba robić takich korowodów, wystarczy uruchomić w telefonie mapy, wejść w ustawienia nawigacji i zmienić schemat kolorów na noc.Musisz to zrobic na telefonie (ja mam menu po angielsku, wiec tak napisze)
- wejdz w settings/connected devices/connection preferences/android auto
- nastepnie bedac w ustawieniach android auto zjedz na sam dol az do "version" (wersji)
- tapnij 7-10 razy w version (nie pamietam dokladnie ile) az zostaniesz powiadomiony ze wszedles w developer mode
- nastepnie na samej gorze ustawien AA kliknij w 3 kropeczki i wejdz w Developer Settings
- w Developer Settings masz m.in. Day/Night gdzie mozesz wymusic tryb nocny
Nie trzeba robić takich korowodów, wystarczy uruchomić w telefonie mapy, wejść w ustawienia nawigacji i zmienić schemat kolorów na noc.
Działa, sprawdzałem przed chwilą.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
To jest logo które ma za zadanie przypominać różnice w cenie jaka jest między większym a mniejszym ekranem..Panowie!
Szukałem, ale nie znalazłem, więc tu zapytam.
Mam inforozrywkę na wyświetlaczu 8.8 cala, niestety po uruchomieniu AA, ok 1/3 wyświetlacza zajmuje logo AA (po co??). Czy da się coś z tym zrobić?
Dodatkowo - czy Wam na srodkowym wyświetlaczu pokazuje kierunek nawigacji po podłączeniu AA i uruchmieniu Google maps?
To jest logo które ma za zadanie przypominać różnice w cenie jaka jest między większym a mniejszym ekranem..
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka