prezes-tk
Aktywny
- Auto
- Były: 2 x AR 166 2,4 20v, AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 2,4 20v, Giulia Super 2.0T. Obecnie inna marka.
Pewnie widzą, że mam. 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nieee, to normalne, tak samo przecież jest z updatami dla Windowsa, wg jakiegoś klucza wypuszcza się najpierw dla małej grupy, potem dla większej itp, np po to gdyby okazało się że jest jakiś problem to od razu nie masz milionów z problmami.
A10 może być inaczej skoro wbudowany. Ja mam A9 i mi się pojawił, natomiast ostatnio u teścia dokładałem bo kupił nowe auto, on ma A7 i nie pokazało w sklepie Play więc weszło z apkmirror.com
Komunikaty kiedyś działały całe, obecnie jak u Ciebie urywa po Za xxx metrów
Panowie!
Rozważam zakup Stelvio 2019 z 6.5 ekranem multimedialnym. Zależy mi na AndroidAuto (mam już serdecznie dość mocowania telefonu do kratki nawiewu), ale nie mogę znaleźć jednoznacznej informacji czy to auto obsługuje AA czy też nie. Zarówno ja jak i sprzedawca próbowaliśmy podpiąć nasze telefony, ale bez sukcesu. Całkiem prawdopodobne jest jednak że coś robiliśmy źle (oboje mierzyliśmy się z tym pierwszy raz).
Czy Stelvio 2019 z 6.5' ekranem może nie mieć AA? Jak to zweryfikować? Czy telefon z androidem 10 powinien być automatycznie wykryty przez samochód, czy trzeba coś wyklikać w menu radia?
Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie wskazówki![]()
Panowie!
Rozważam zakup Stelvio 2019 z 6.5 ekranem multimedialnym. Zależy mi na AndroidAuto (mam już serdecznie dość mocowania telefonu do kratki nawiewu), ale nie mogę znaleźć jednoznacznej informacji czy to auto obsługuje AA czy też nie. Zarówno ja jak i sprzedawca próbowaliśmy podpiąć nasze telefony, ale bez sukcesu. Całkiem prawdopodobne jest jednak że coś robiliśmy źle (oboje mierzyliśmy się z tym pierwszy raz).
Czy Stelvio 2019 z 6.5' ekranem może nie mieć AA? Jak to zweryfikować? Czy telefon z androidem 10 powinien być automatycznie wykryty przez samochód, czy trzeba coś wyklikać w menu radia?
Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie wskazówki![]()