Android Auto

to coś wiadomo o kosztach oraz dostępności i możliwości montażu(chyba że szczegółowa instrukcja to z montażem się poradzi)

ale o co dokładnie pytasz?

Android 10, AA 5.0 i nie mam problemu z czytaniem wskazówek (na 4.9 też nie miałem).

Za to ostatnio asystent zaczął mówić "OK" jako "około" tak jak by to był skrót "ok." hehe (gdzieś przy wysyłaniu smsow mi się to pojawiło).

za tego chińczyka którego oferuje Lio (ENG Custom na FB)? EUR330 było + pewnie jakaś wysyłka, a montaż 1h? Pytaj sprzedawcy i tego kto Ci zamontuje.

Dokładnie (jak ktoś nie ogarnia ENG).
Ciewawe jak ta aktualizacja będzie wykonywana, bo piszą o nowym procku i RAM, więc to raczej zmiany nie tylko software. I ile będzie kosztować?

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Wierzysz że w Alfie będzie taka opcja.. nie sądzę:) chyba że MY 2020 to może.. ;)

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

nie wiem czym tu się podniecać, wprowadzają w CAŁKIEM NOWYCH MODELACH (nie Giulia/Stelvio) nowy system i tyle. Do AR nie zawita zanim nie zrobią porządnego liftingu albo następcy, to chyba oczywiste? W MY2020 przecież trochę poprawili sprawy, dodali dotyk i trochę gadżetów - tyle. Zobaczcie na filmach że się przycina a navi jest dokładnie taka jak była (czyli jak darmowy Sygic z przez jakiś 10 lat - lata świetlne za uwczesną Automapą choćby)

Bo ja wiem chyba mapy nieco lepiej wyglądają to raz, dwa moim zdaniem są zajebiście czytelne podczas jazdy i nie ma opcji się pomylić co w przypadku tych nadzganych szczegółami ładnych mapek nie zawsze jest oczywiste
Screenshot_20200129-000112__01.jpg

no mi nie pasują. za to lubię Google Maps (tylko jakiś czas temu po updatcie telefonu który robił za bramkę WiFi dla mojego AA po WiFi, nie działa mi zmiana DPI i teraz te wszelkie ikony i zielone pola z instrukcjami przysłaniają połowę mapy - przydałby się cały 8.8 na mapę), Waze ujdzie.

no to teoria upadła
Od kilku tygodni lektor GM już się nie zacinał. Cieszyłem się jednak na próżno bo dziś znów zaczął. Nie wiem od czego to zależy. Android 9 + AA 5.0. Nic ostatnio nie zmieniałem w telefonie. AA5 od ponad tygodnia.

Może miał zły dzień? ;)
A poważnie - mamy rożne wersje androida i Android Auto, może "winny" jest asystent google?

Może miał zły dzień? ;)
A poważnie - mamy rożne wersje androida i Android Auto, może "winny" jest asystent google?

A może winny jest firmware infotainment w Alfie, bo przepytałem znajomych z autami innych marek z AA i nikt nie ma takich problemów. Choć to nic nie znaczy, bo u mnie też działa poprawnie okresowo.

Można już pobrać Android Auto 5.1

Nie wiem jak u innych, ale po aktualizacji komendy kierunków po odległości do skrętu wróciły :)

A tak poza tym, czy można sterować głośnością lektora? bo wydaje mi się, że teraz jakby ciszej wypowiada.

Nie wiem jak u innych, ale po aktualizacji komendy kierunków po odległości do skrętu wróciły :)
A tak poza tym, czy można sterować głośnością lektora? bo wydaje mi się, że teraz jakby ciszej wypowiada.

U mnie raz są raz nie ma. Nie wiem od czego to zależy. Nowa wersja nic nie wniosła w tym temacie.
Głośność możesz ustawić, ale musisz trafić w moment wypowiadania kwestii. W czasie gadania lektora możesz ustawiać głośność.

U mnie raz są raz nie ma. Nie wiem od czego to zależy. Nowa wersja nic nie wniosła w tym temacie.
Głośność możesz ustawić, ale musisz trafić w moment wypowiadania kwestii. W czasie gadania lektora możesz ustawiać głośność.

No ok, ale którym klawiszem/pokrętłem?

volume haha ale podczas gadani, jak kręcisz jak skończy to zmienisz głośność muzyki. a gdzieś chyba w samym asystencie w tel też da się ustawić

Amortyzatory
Powrót