Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale o co dokładnie pytasz?
Dokładnie (jak ktoś nie ogarnia ENG).
Wierzysz że w Alfie będzie taka opcja.. nie sądzęDokładnie (jak ktoś nie ogarnia ENG).
Ciewawe jak ta aktualizacja będzie wykonywana, bo piszą o nowym procku i RAM, więc to raczej zmiany nie tylko software. I ile będzie kosztować?
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Od kilku tygodni lektor GM już się nie zacinał. Cieszyłem się jednak na próżno bo dziś znów zaczął. Nie wiem od czego to zależy. Android 9 + AA 5.0. Nic ostatnio nie zmieniałem w telefonie. AA5 od ponad tygodnia.no to teoria upadła
Może miał zły dzień?
A poważnie - mamy rożne wersje androida i Android Auto, może "winny" jest asystent google?
Można już pobrać Android Auto 5.1
Nie wiem jak u innych, ale po aktualizacji komendy kierunków po odległości do skrętu wróciły![]()
A tak poza tym, czy można sterować głośnością lektora? bo wydaje mi się, że teraz jakby ciszej wypowiada.
U mnie raz są raz nie ma. Nie wiem od czego to zależy. Nowa wersja nic nie wniosła w tym temacie.
Głośność możesz ustawić, ale musisz trafić w moment wypowiadania kwestii. W czasie gadania lektora możesz ustawiać głośność.