Android Auto

• Autor wątku Autor wątku Imć
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pokrętłem od głośności właśnie, może być tym na kierownicy, tylko musisz trafić na moment, w którym lektor coś mówi.

jak ktoś potrzebuje mam hub z podwójnym portem usb do sprzedania

sorki bo nie napisałeś a może to nie być jasne dla wszystkich, wiec Tobie i innym może mój post zaoszczędzi kłopotu. wg mojej wiedzy nie chodzi o to czy port jest podwójny czy pojedynczy (jeśli chodzi o AA/ACP, bo skoro piszesz w tym wątku to chyba tak) ale czy jest z opcją AA/ACP czy nie. w ePer są osobne numery na bez i z i na pojedyncze i podwójne. bardzo dużo aut z AA/ACP ori ma tylko jeden port USB (ale odpowiedniego typu - a tylko opcja RSX w konfiguratorze decyduje czy podwójny czy pojedynczy). jaki masz? ja mam obecnie tylko screenshoty z aktualnego ePera więc tylko bieżące numery dla 4 rodzajów mogę podać jakby to miało pomóc.

doceniam namiętną chęć pomocy,ale jeżeli nie było by AA to nie było by tutaj informacji. Wobec powyższego podaje nr 156143958

Ostatnia edycja:
doceniam namiętną chęć pomocy,ale jeżeli nie było by AA to nie było by tutaj informacji. Wobec powyższego podaje nr 156143958
potwierdzam, numer zgodny do AA/ACP. wiem że Ty ogarniasz tematy części/napraw bardzo dobrze choć czasem trochę mało rozwijasz wypowiedzi :) myślę że nie zaszkodziło napisać - po prostu po forach (nie tylko tu, również za granicą) chodziło info że ma być podwójny i stąd ogólnie jest pewnien zamęt - mało kto wie ze to nie w tym rzecz - wykorzystałem okazje i zwróciłem na to uwagę żeby gdzieś był ślad na forum

Cześć, przeglądając ten temat pobieżnie (około 50 stron :cool: ) nie natrafiłem na rozwiązanie mojego problemu. Mianowicie, uruchamia się android auto, ale spotify i you tube nie mają internetu i nie chodzą. Poradzicie coś? Z góry dzięki. (telefon Nubia)

Cześć, przeglądając ten temat pobieżnie (około 50 stron :cool: ) nie natrafiłem na rozwiązanie mojego problemu. Mianowicie, uruchamia się android auto, ale spotify i you tube nie mają internetu i nie chodzą. Poradzicie coś? Z góry dzięki. (telefon Nubia)
Zmień telefon;)

Z innym dziala?
Aktualizowales AA w telefonie?
Nie masz jakiegoś firewalla w telefonie?
Uprawnienia
Jakies optymalizacje baterii? - czasto wylancza to dane w tle.. opcji multum

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Zmień telefon;)

Z innym dziala?
Aktualizowales AA w telefonie?
Nie masz jakiegoś firewalla w telefonie?
Uprawnienia
Jakies optymalizacje baterii? - czasto wylancza to dane w tle.. opcji multum

Nie sprawdzałem z innym telefonem. Aktualizowałem AA w telefonie. Wstępnie pogrzebałem w opcjach. Dzięki za rady - grzebię dalej.

ja mam spotify premium i działa ale oczywiście off-line to jak masz pociągnięte lokalnie na telefon (we free się nie da). tak samo jest z odtwarzaniem w domu na "wieży" - tylko dla płacących. YT tez chyba tylko płatny jest off line (zgaduję, nie korzystam)

ja mam spotify premium i działa ale oczywiście off-line to jak masz pociągnięte lokalnie na telefon (we free się nie da). tak samo jest z odtwarzaniem w domu na "wieży" - tylko dla płacących. YT tez chyba tylko płatny jest off line (zgaduję, nie korzystam)

To by tłumaczyło, dlaczego te 2 aplikacje nie chodzą. Nawi i reszta działa. Zainstaluję coś jutro jeszcze innego co wymaga sieci i sprawdzę czy pójdzie. A z ciekawości... pojawia się Wam ikona danych mobilnych?

To by tłumaczyło, dlaczego te 2 aplikacje nie chodzą. Nawi i reszta działa. Zainstaluję coś jutro jeszcze innego co wymaga sieci i sprawdzę czy pójdzie. A z ciekawości... pojawia się Wam ikona danych mobilnych?
Ja też mam spotify Premium ale mi się wydaje że normalnie odtwarza tez te których nie mam ściągniętych.. aż sprawdze przy okazji;)

Ikonkę mam coś w stylu 4G.

Najprościej sprawdzić na innym telefonie.

Ja korzystam głównie Google maps I Spotify.. Nie miałem żadnych problemów do tej pory.

Ja też mam spotify Premium ale mi się wydaje że normalnie odtwarza tez te których nie mam ściągniętych.. aż sprawdze przy okazji;)

Ikonkę mam coś w stylu 4G.

Najprościej sprawdzić na innym telefonie.

Ja korzystam głównie Google maps I Spotify.. Nie miałem żadnych problemów do tej pory.

przy premium wydaje mi się ze się utwory same ściągają na telefon i zostają z możliwością odtworzenia bez sieci. może jest na to jakieś ustawienie w Spotify, nie interesowałem się głębiej tematem.

czy ktoś już ma urządzenie AA od Lio do satrzszych wersji Giulii/Stelvio i mógłby się podzielić wrażeniami?

Spotify normalnie działa przez AA. Mam premium, ale często każę asystentowi odtwarzać zupełnie nowe kawałki, których nie mam na swoich playlistach. Nie ma z tym problemu.

Spotify normalnie działa przez AA. Mam premium, ale często każę asystentowi odtwarzać zupełnie nowe kawałki, których nie mam na swoich playlistach. Nie ma z tym problemu.
U mnie jest dokładnie tak samo.

Natomiast nie wiem, co się stało, ale od jakiegoś czasu przy odczytywaniu wiadomości na głos, w ramach AA, czyta mi nazwy emotek po angielsku... Wcześniej czytał po polsku. Nie przypominam sobie, żebym coś przestawiał w telefonie. W asystencie Google mam wybrany język polski - działa bez problemu.

U mnie jest dokładnie tak samo.

Natomiast nie wiem, co się stało, ale od jakiegoś czasu przy odczytywaniu wiadomości na głos, w ramach AA, czyta mi nazwy emotek po angielsku... Wcześniej czytał po polsku. Nie przypominam sobie, żebym coś przestawiał w telefonie. W asystencie Google mam wybrany język polski - działa bez problemu.
U mnie już od dość dawna czyta całe wiadomości po angielsku co brzmi dość ciekawie [emoji16]

Pojawiła się wersja 5.2 AA, z widocznych zmian dodali ikonki aplikacji Kalendarz, Przypomnienia, Pogoda, coś kliknąłem ale mi zmienia dźwięk oddtarzanej muzyki (bez basu), dostałem komunikat "jeszcze nie mogę pomóc" przy którejś - widać że w powijakach rozwinięcia funkcjonalności, ale coś tam dodadzą wkrótce. Jest też ikonka z logo AR Zakończ.

U mnie już od dość dawna czyta całe wiadomości po angielsku co brzmi dość ciekawie [emoji16]
Też mi czyta po angielsku od którejś aktualizacji. Wiecie może jak to przestawić?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Pojawiła się wersja 5.2 AA, z widocznych zmian dodali ikonki aplikacji Kalendarz, Przypomnienia, Pogoda, coś kliknąłem ale mi zmienia dźwięk oddtarzanej muzyki (bez basu), dostałem komunikat "jeszcze nie mogę pomóc" przy którejś - widać że w powijakach rozwinięcia funkcjonalności, ale coś tam dodadzą wkrótce. Jest też ikonka z logo AR Zakończ.
Te nowe ikonki (pogoda , kalendarz itp) sa juz we wcześniejszych wersjach, prawdopodobnie pojawiaja sie na takich samych zasadach jak pojawiał się nowy wyglad ekranu w AA, czyli stopniowo na róznych urządzeniach .
U mnie pojawiło sie to nagle. Podczas jazdy zawiesił się system Alfy( czarny ekran), zawiesił się telefon, po ponownym podłączeniu były juz te nowe ikonki i zniknęły zapamiętane stacje radiowe w Alfie. Aktualizacje automatyczne mam wyłączone na telefonie. No i te programy u mnie działają, pogoda recytuje aktualny stan a reszta mówi,ze brak zdefiniowanych wydarzen czy jakoś tak (prawidłowo, bo nie korzystam z tego)

Ostatnia edycja:
U mnie dokładnie jak wyżej. Pogoda gada, reszta nie.

Amortyzatory
Powrót