Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
potwierdzam, numer zgodny do AA/ACP. wiem że Ty ogarniasz tematy części/napraw bardzo dobrze choć czasem trochę mało rozwijasz wypowiedzidoceniam namiętną chęć pomocy,ale jeżeli nie było by AA to nie było by tutaj informacji. Wobec powyższego podaje nr 156143958
Zmień telefonCześć, przeglądając ten temat pobieżnie (około 50 stron) nie natrafiłem na rozwiązanie mojego problemu. Mianowicie, uruchamia się android auto, ale spotify i you tube nie mają internetu i nie chodzą. Poradzicie coś? Z góry dzięki. (telefon Nubia)
Zmień telefon![]()
Z innym dziala?
Aktualizowales AA w telefonie?
Nie masz jakiegoś firewalla w telefonie?
Uprawnienia
Jakies optymalizacje baterii? - czasto wylancza to dane w tle.. opcji multum
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
ja mam spotify premium i działa ale oczywiście off-line to jak masz pociągnięte lokalnie na telefon (we free się nie da). tak samo jest z odtwarzaniem w domu na "wieży" - tylko dla płacących. YT tez chyba tylko płatny jest off line (zgaduję, nie korzystam)
Ja też mam spotify Premium ale mi się wydaje że normalnie odtwarza tez te których nie mam ściągniętych.. aż sprawdze przy okazjiTo by tłumaczyło, dlaczego te 2 aplikacje nie chodzą. Nawi i reszta działa. Zainstaluję coś jutro jeszcze innego co wymaga sieci i sprawdzę czy pójdzie. A z ciekawości... pojawia się Wam ikona danych mobilnych?
przy premium wydaje mi się ze się utwory same ściągają na telefon i zostają z możliwością odtworzenia bez sieci. może jest na to jakieś ustawienie w Spotify, nie interesowałem się głębiej tematem.Ja też mam spotify Premium ale mi się wydaje że normalnie odtwarza tez te których nie mam ściągniętych.. aż sprawdze przy okazji
Ikonkę mam coś w stylu 4G.
Najprościej sprawdzić na innym telefonie.
Ja korzystam głównie Google maps I Spotify.. Nie miałem żadnych problemów do tej pory.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Spotify normalnie działa przez AA. Mam premium, ale często każę asystentowi odtwarzać zupełnie nowe kawałki, których nie mam na swoich playlistach. Nie ma z tym problemu.To by tłumaczyło, dlaczego te 2 aplikacje nie chodzą. Nawi i reszta działa. Zainstaluję coś jutro jeszcze innego co wymaga sieci i sprawdzę czy pójdzie. A z ciekawości... pojawia się Wam ikona danych mobilnych?
U mnie jest dokładnie tak samo.Spotify normalnie działa przez AA. Mam premium, ale często każę asystentowi odtwarzać zupełnie nowe kawałki, których nie mam na swoich playlistach. Nie ma z tym problemu.
U mnie już od dość dawna czyta całe wiadomości po angielsku co brzmi dość ciekawie [emoji16]U mnie jest dokładnie tak samo.
Natomiast nie wiem, co się stało, ale od jakiegoś czasu przy odczytywaniu wiadomości na głos, w ramach AA, czyta mi nazwy emotek po angielsku... Wcześniej czytał po polsku. Nie przypominam sobie, żebym coś przestawiał w telefonie. W asystencie Google mam wybrany język polski - działa bez problemu.
Też mi czyta po angielsku od którejś aktualizacji. Wiecie może jak to przestawić?U mnie już od dość dawna czyta całe wiadomości po angielsku co brzmi dość ciekawie [emoji16]
Te nowe ikonki (pogoda , kalendarz itp) sa juz we wcześniejszych wersjach, prawdopodobnie pojawiaja sie na takich samych zasadach jak pojawiał się nowy wyglad ekranu w AA, czyli stopniowo na róznych urządzeniach .Pojawiła się wersja 5.2 AA, z widocznych zmian dodali ikonki aplikacji Kalendarz, Przypomnienia, Pogoda, coś kliknąłem ale mi zmienia dźwięk oddtarzanej muzyki (bez basu), dostałem komunikat "jeszcze nie mogę pomóc" przy którejś - widać że w powijakach rozwinięcia funkcjonalności, ale coś tam dodadzą wkrótce. Jest też ikonka z logo AR Zakończ.