radosuaf
Aktywny
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
I Tobie się mumin podoba?! W dodatku z tylnim napędem?! Świat się kończy...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W Genevie, zaraz po premierze 4C jeden z polskich dziennikarzy był tak zachwycony autem że pobiegł do przedstawicieli fiata i zamówił jedn egzemplarz 4C dla siebie. Ciekawe o kogo chodzi![]()
W Genevie, zaraz po premierze 4C jeden z polskich dziennikarzy był tak zachwycony autem że pobiegł do przedstawicieli fiata i zamówił jedn egzemplarz 4C dla siebie. Ciekawe o kogo chodzi
Po pierwsze Prokop do 4C się nie zmieści, a po drugie on nie lubi Alf.Prokop?![]()
Po pierwsze Prokop do 4C się nie zmieści, a po drugie on nie lubi Alf.
No właśnieJakby to było M3 to co innego
U mnie nic ostatnio nie spadło, bo ostatni raz tankowałem ponad 4 miesiące temuZauważyłem, że mamy z kolegą pafka prawie identyczne spalanie (ja mam 9,87) I z tego, co z grubsza kojarzę (tylko z podpisów w wątkach, gdzie obaj coś pisaliśmy), to w podobnej skali ostatnio trochę spadło
To też zależy gdzie, i jak się jeździ. Ja Brerą w 90% jeżdżę w trasie, i owszem lubię sobie gaz mocniej wcisnąć, ale jednak w większości jeżdżę raczej oszczędnie - może nie bardzo spokojnie, ale ekojazda nie jest mi obca.Szkoda, że u mnie 60 kucy mniej źre tyle samo