Alfa Romeo 4C GTA (2012)

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Z drugiej strony 8C nie potrafi wykorzystac tej mocy, natomiast 4C jak najbardziej.
Czyli kupujemy 8C do sluchania, a 4C do jazdy :)
Albo... wydaje sie, ze jest tu miejsce do pisu dla 6C, ktory mialoby wspanialy silnik + swietne wlasciwosci jezdne.

Fajna brysia (na początku jakoś byłem na nie, ale ostatecznie 'computer says yes'), tylko ten środek niestety jest fatalny. Nijak mi nie pasuje do tego auta.
Pokrętła od nawiewów z seicento, otwieranie szyb przeszczepione z 9tki - masakra.
Chociaż w Ferrari z tego co pamiętam też są jakieś zapożyczenia we wnętrzu :)

Ostatnia edycja:
Fajna brysia (na początku jakoś byłem na nie, ale ostatecznie 'computer says yes'), tylko ten środek niestety jest fatalny. Nijak mi nie pasuje do tego auta.
Pokrętła od nawiewów z seicento, otwieranie szyb przeszczepione z 9tki - masakra.
Chociaż w Ferrari z tego co pamiętam też są jakieś zapożyczenia we wnętrzu :)

To auto ma być przede wszystkim lekkie. Wygląd wnętrza ma pomniejsze znaczenie. Proponuję zobaczyć, jak w środku TZ3 wygląda :D. Kiedyś Clarkson testował jakieś odelżone Ferrari (nie pamiętam modelu, bo mnie marka w ogóle nie kręci) i we wnętrzu były gołe spawy :D.

Chociaż w Ferrari z tego co pamiętam też są jakieś zapożyczenia we wnętrzu
Ferrari ENZO ma przelaczniki do ustawiania lusterek zywcem przeniesione ze 156.

Widzialem 4c na zywo i jednak bardziej lezy mi 8c.Czekam aby sobie luknac na 4c w cabrio1280 × 960 - worldcarauto.com

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Zreszta podobno powoli przymiezaja sie do nowego SPIDER-a:confused:

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Piaskownica zamknięta do odwołania

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót