Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ale są ludzie, którzy zmieniają sobie samochód na nowszy model co 1-3 lata. I o takich ludziach Alfa Romeo najwidoczniej zapomina... Co ma wybrać obecny posiadacz 159-tki? A nowe modele na siłę nawiązują do udanej 8C, a o starszych udanych stylistycznie zapominają... W każdym razie ja nie mam żadnego faworyta. 159 mi się podoba, ale jest kilka bzdetów, które mi się nie podobają, jak klamki, uniwersalny zderzak tylny z zaślepką na 2 tłumik, kokpit... No ale... Na rynku jest całą masa fajnych samochodów - ja nie należę do grupy, która preferuje tylko jedną markę.159 wizualnie nie potrzebuje liftingu. A następca moim zdaniem przyjdzie za 2-3 lata.
Zawszę będą kończyć się klapą jak nie będzie zaplanowanego marketingu... Ludzie nie wiedzą, że alfa ma dobre 4 napędowe modele, że ma ponad 200-konne 5-cylindrowe diesle, że ma bardzo dobre zawieszenia...Twardy, racja. Jednak z drugiej strony - jeśli kolejny model byłby taką klapą jak 159 to powiększałyby się "debet" marki.
Twardy, racja. Jednak z drugiej strony - jeśli kolejny model byłby taką klapą jak 159 to powiększałyby się "debet" marki. Modele muszą na siebie zarobić... Wydaję mi się, że oni chcą zobaczyć po Giuliettcie w którą stronę iść. Jak osiągnie realny zamierzony cel (bo o produkcji 100 tys. rocznie podczas kryzysu można tylko pomarzyć) to myślę, że doczekamy się czegoś lekkiego i mocnego w segmencie sedanów. A design się zmienia, 8C nie będą produkować przez nieskończoność![]()
Rzecznik prasowy Alfa Romeo Grecja potwierdził, że Alfa 4C pojawi się w Genewie: http://www.alfanews.pl/2011/01/24/wiesci-z-grecji-4c-to-nie-plotka/
GTSprint opublikowało pierwszy teaser: http://www.alfanews.pl/2011/01/25/pierwszy-teaser-alfy-4c/