Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie da się zrobić małego agresywnego auta
co wy się tak podniecacie tym RWD? Mnie to wali. Widuje na ulicach miasta, szczególnie rano, kiedy ślisko, buractwo w beemach, jak z zarzucaniem tyłkiem wychodzi z zakrętu.
Raz się to tak skonczyło, ze wyszedl tym tyłkiem prosto pod tramwaj. I tyle było rumakowania. Kupę smiechu mieliśmy.
Ludzie, zrozumcie jedno: w Polsce ginie co roku na drogach ponad pięć tysięcy ludzi. To pięćdziesiąt takich samolotów do Smoleńska co roku...
Polskie drogi to nie jest miejsce na lansowanie się zarzucaniem tyłka z RWD....
co wy się tak podniecacie tym RWD? Mnie to wali. Widuje na ulicach miasta, szczególnie rano, kiedy ślisko, buractwo w beemach, jak z zarzucaniem tyłkiem wychodzi z zakrętu.
Raz się to tak skonczyło, ze wyszedl tym tyłkiem prosto pod tramwaj. I tyle było rumakowania. Kupę smiechu mieliśmy.
Ludzie, zrozumcie jedno: w Polsce ginie co roku na drogach ponad pięć tysięcy ludzi. To pięćdziesiąt takich samolotów do Smoleńska co roku...
Polskie drogi to nie jest miejsce na lansowanie się zarzucaniem tyłka z RWD....
a Ty znów z tym Oplem... Moze twojej babci albo dziadkowi zrobił coś Adam Opel? skąd ta ironiczna, szydercza opinia o tym aucie? Gadasz o tym Oplu jak nakręcony... Prawie tak zjadliwie, jak Metan, własciciel Mumina, gada o mnie...
Oplem wypuszczałem się kilka razy w wielkie trasy, w rozmaitych warunkach, tysiące kilometrów. Nigdy mnie nie zawiódł, nie bolały mnie plecy, dawałem radę na autostradach i w górach, było wygodnie i bez problemów. Zima, lato, bez róznicy.
Co ty tak naskakujesz na Opla?
A 159 jezdzi, jak wiesz, znakomicie. Z silnikiem TBi dodatkowo jest dynamiczna i nie klekocze jak kaszlaki![]()
Piękne auto, ze swietnym napędem. Czego Ty jeszcze chcesz?
Czego chcę? Coure Sportivo, a nie auta, które jeździA 159 jezdzi, jak wiesz, znakomicie. Z silnikiem TBi dodatkowo jest dynamiczna i nie klekocze jak kaszlaki Piękne auto, ze swietnym napędem. Czego Ty jeszcze chcesz?
W pełni się z tym zgadzam, ale mamy takie czasy a nie inne, i niestety jest jak jest...Alfa jest marką, która powinna stać ponad Oplem, a nie korzystać z jego rozwiązań.
Jeszcze nie, ale w przyszłości kto wie, skoro jeśli chodzi o silniki to BMW od dawna współpracuje z PSA, to czemu nie Hyundai?I że niby co? M3 ma miec silnik z Hyundaia?![]()