Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też. Dokładnie chodzi o przednionapędową platformę przystosowaną do napędu hybrydowego.A czego dotyczy współpraca z PSA? Płyt podłogowych FWD do małych samochodów?
PrzyznajęAle przyznaj, że to nie to samo co platforma + cała gama silników w przypadku 159, to praktycznie pół samochodu![]()
Pingwin nadal twierdzisz, że 159 miała być niszowa? Zwróć uwagę na planowaną produkcję 4C, jak na markę klasy Alfy to to jest produkcja niszowa![]()
Transaxle i V8? Pierwsze słyszę![]()
No i znów mnie nieelegancko zaczepiasz...skąd ta ironiczna, szydercza opinia o tym aucie? Gadasz o tym Oplu jak nakręcony... Prawie tak zjadliwie, jak Metan, własciciel Mumina, gada o mnie...
Tak to jest, bo w dzisiejszych czasach zawierza się wszelkim absom, esp, i innym pseudo wyręczaczom kierowcy w myśleniu na drodze. Mało razy czyta się na forum 'dobrze, że jest esp'? Wsadź takiego cwaniaka jednego z drugim do samochodu z lat 80 to zobaczysz na ile potrafi jeździć samochodem (na granicy osiągów).co wy się tak podniecacie tym RWD? Mnie to wali. Widuje na ulicach miasta, szczególnie rano, kiedy ślisko, buractwo w beemach, jak z zarzucaniem tyłkiem wychodzi z zakrętu.
Raz się to tak skonczyło, ze wyszedl tym tyłkiem prosto pod tramwaj. I tyle było rumakowania. Kupę smiechu mieliśmy.
Ludzie, zrozumcie jedno: w Polsce ginie co roku na drogach ponad pięć tysięcy ludzi. To pięćdziesiąt takich samolotów do Smoleńska co roku...
Polskie drogi to nie jest miejsce na lansowanie się zarzucaniem tyłka z RWD....
Lubię barwny dowcip ale niestety twoja aktywność przekłada mi się na zużycie kawy w tygodniu-dziewczyny z biura obok choć motoryzacją interesują się słabo to coraz częściej wpadają żeby rozweselić się jakąś twoją złotą myślą. Potem muszę pędzić żeby sie nie spóźnić do klienta. Przez grzeczność hitów cytował nie będę.