Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Nie da się zrobić małego agresywnego auta
co wy się tak podniecacie tym RWD? Mnie to wali. Widuje na ulicach miasta, szczególnie rano, kiedy ślisko, buractwo w beemach, jak z zarzucaniem tyłkiem wychodzi z zakrętu.
Raz się to tak skonczyło, ze wyszedl tym tyłkiem prosto pod tramwaj. I tyle było rumakowania. Kupę smiechu mieliśmy.
Ludzie, zrozumcie jedno: w Polsce ginie co roku na drogach ponad pięć tysięcy ludzi. To pięćdziesiąt takich samolotów do Smoleńska co roku...
Polskie drogi to nie jest miejsce na lansowanie się zarzucaniem tyłka z RWD....
co wy się tak podniecacie tym RWD? Mnie to wali. Widuje na ulicach miasta, szczególnie rano, kiedy ślisko, buractwo w beemach, jak z zarzucaniem tyłkiem wychodzi z zakrętu.
Raz się to tak skonczyło, ze wyszedl tym tyłkiem prosto pod tramwaj. I tyle było rumakowania. Kupę smiechu mieliśmy.
Ludzie, zrozumcie jedno: w Polsce ginie co roku na drogach ponad pięć tysięcy ludzi. To pięćdziesiąt takich samolotów do Smoleńska co roku...
Polskie drogi to nie jest miejsce na lansowanie się zarzucaniem tyłka z RWD....
a Ty znów z tym Oplem... Moze twojej babci albo dziadkowi zrobił coś Adam Opel? skąd ta ironiczna, szydercza opinia o tym aucie? Gadasz o tym Oplu jak nakręcony... Prawie tak zjadliwie, jak Metan, własciciel Mumina, gada o mnie...
Oplem wypuszczałem się kilka razy w wielkie trasy, w rozmaitych warunkach, tysiące kilometrów. Nigdy mnie nie zawiódł, nie bolały mnie plecy, dawałem radę na autostradach i w górach, było wygodnie i bez problemów. Zima, lato, bez róznicy.
Co ty tak naskakujesz na Opla?
A 159 jezdzi, jak wiesz, znakomicie. Z silnikiem TBi dodatkowo jest dynamiczna i nie klekocze jak kaszlaki![]()
Piękne auto, ze swietnym napędem. Czego Ty jeszcze chcesz?
Czego chcę? Coure Sportivo, a nie auta, które jeździA 159 jezdzi, jak wiesz, znakomicie. Z silnikiem TBi dodatkowo jest dynamiczna i nie klekocze jak kaszlaki Piękne auto, ze swietnym napędem. Czego Ty jeszcze chcesz?
W pełni się z tym zgadzam, ale mamy takie czasy a nie inne, i niestety jest jak jest...Alfa jest marką, która powinna stać ponad Oplem, a nie korzystać z jego rozwiązań.
Jeszcze nie, ale w przyszłości kto wie, skoro jeśli chodzi o silniki to BMW od dawna współpracuje z PSA, to czemu nie Hyundai?I że niby co? M3 ma miec silnik z Hyundaia?![]()