szymonjot
Użytkownik
Zgadza się. Kwestia jeszcze tego jak trwały będzie 1,8 biturbo.Jeżeli wersja 300 konna będzie kosztować 40 tys euro to będzie hit.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Zgadza się. Kwestia jeszcze tego jak trwały będzie 1,8 biturbo.Jeżeli wersja 300 konna będzie kosztować 40 tys euro to będzie hit.
Pewnie tylko mi nie podoba sie spoiler na klapie bagaznika. Autko ladne ogolnie ale jak na BMW, Audi czy Mercedesa. Dla wiekszosci z nas troche niedosyt stylistyczny.Moze nie jest zbyt fotogeniczna, na zywo moze byc lepiej-na co licze. Srodek jedynie kierownica oryginalna, reszta to Niemcy - chociaz tym srodkiem raczej powinna konkurowac z 5-tka, A6 lub E-klasa. brakuje mi tradycyjnych trzech zegarow. Jedynie co moze skusic mnie do zakupu za 2-3 lata(mimo ze wyglad na plus), to ta ciekawa technologia,v6 Ferrari raczej odpada-wole kupic dom, ale jakis duzy diesel lub mala, mocna benzynka w automatach napewno mnie przekona.
Zgadza się. Kwestia jeszcze tego jak trwały będzie 1,8 biturbo.
Niewątpliwie ten wulgarny ryj i boczny profil w stylu miksu BMW i Lexusa przypadną do gustu Amerykanom... Czyli jest tak, jak prorokował kolega KRS. Przynajmniej znowu będzie straszyć w lusterku wstecznym, jak 159, tylko z trochę innych powodów
.
Zgadzam się. Ale jak widzisz wulgarne ryje się podobają i są łatwe w odbiorze. Jak pisałem na forzaitalia, włoszcze wyrosły jaja i mamy efekt. Ma się podobać Smithowi, Abdullahowi, i Zhangowi. Globalnie czyli nijak. Tylko nie rozumiem wcześniejszego gadania westera, o wejściu na plac zabaw Niemców, z niepowtarzalnym, włoskim, alfowym stylem? To auto to stylistyczny kolaż.