[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A podali jaka gama motorów będzie.
No i gdzie całe wnętrze?

- - - Updated - - -

Ta cena to za podstawowy motor

Radosuaf ty już stara dupa jesteś i wzrok ci się perdzieli . JUST SHUT UP AND MASTURBATE YOURSELF :P

Cóż, miałem nadzieję na mini Ghibli (śliczności), a wyszło mini BMW. Serio Włosi myślą, że ktoś będzie kupował "podróbę", skoro może mieć oryginał (BMW3)? Jedyna nadzieja, że będzie sporo tańsza od bawary.

Nie jest źle, podoba mi się ale jakby zmienic scudetto na nerki to by wyszlo bmw. Oczywiście to nie obraza ale jakieś wyjątkowe stylistycznie to auto nie jest. Ale jesli bedzie tak dobre jak bmw to juz bedzie mega dobrze.

Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka

Dokłądnie. Na moda nie ma co liczyć także spokój panowie. :P

Zrób sobie zestawienie Alfa 156 vs Passat B5, potem Alfa 159 vs Passat B6, a na koniec Giulia vs B8. Z 20 metrów w ruchu naprawdę nie będzie łatwo... Tak jak z Astrą i Giuliettą np.

Czyja wiem...musiałbym je zobaczyć w ruchu. Zgodze się, że VAG poszedł do przodu ze stylistyką, ale to nadal takie klocki z kilkoma przetłoczeniami.

Dyrektor jeździ u nas B8 i akurat dzisiaj jak przyjechał to zaparkował obok mojej 9 letniej 7. Inna klasa auta, ale za nic choćby mnie kroili nie powiedziałbym, że pasek ma ładniejszy design. Każdy ma swoje zdanie.

Mi Giulia przypomina z profilu troszkę Mazde 6.

attachment.php
attachment.php

Załączniki

• mazda-6-04.jpg
    mazda-6-04.jpg
    43.9 KB · Wyświetleń: 731
  • www.forum.alfaholicy.org.jpg
    www.forum.alfaholicy.org.jpg
    103.6 KB · Wyświetleń: 721
Dyrektor jeździ u nas B8 i akurat dzisiaj jak przyjechał to zaparkował obok mojej 9 letniej 7. Inna klasa auta, ale za nic choćby mnie kroili nie powiedziałbym, że pasek ma ładniejszy design. Każdy ma swoje zdanie.

A z tym, że 147 przed liftem jest ładniejsza, to się w pełni zgadzam :).

Każdemu nie dogodzi Niestety. Nie ma co narzekać Jest piękna bo Alfa. Za kilka lat wszyscy będziemy szczali za nią :P Trochę trąci innymi markami ale takie mamy czasy. Mi tam sie podoba i czekam aż spotkam na drodze

A wiadomo cos na temat silników? Będzie coś oprócz TBI i tego V6 2,9l? Wszyscy biją piane o stylistykę. Prawda jest taka, że jak bedzie dobrze jezdzic + dobre, mocne i oszczędne motory, ta maszyna obroni się sama:)

Na zdjęciach białej Giulli założone są felgi 19 cali ! A wygląda to na max 17, coś czuje, że będą tam ładowali 21 cali.

Wiadomo coś o dieslach ?

Robote robia tutaj dodatki, progi, felgi, dyfuzory i inne bajery. Wersja podstawowa, bez tych bajerow bedzie wygladac zwyczajnie.
Giulietta ma bardziej wyszukane linie...

Niestety ale w tym aucie moim zdaniem brak lekkości. Dla mnie przód jest b dyskusyjny. Pamiętam prezentacje 159 i to był przełom. Tutaj go nie widze

Niewątpliwie ten wulgarny ryj i boczny profil w stylu miksu BMW i Lexusa przypadną do gustu Amerykanom... Czyli jest tak, jak prorokował kolega KRS :). Przynajmniej znowu będzie straszyć w lusterku wstecznym, jak 159, tylko z trochę innych powodów :D.

Amortyzatory
Powrót