[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Auto wyglada bardzo rasowo. Krótki tył, długa maska, piekne przetłoczenie na masce, płaski przód, to wszystko nadaje wielkiej rasowosci temu autu. Ok przednie lampy mogły by byc nieco weższe, wówczas sylwetka była by bardziej ostra, ale i tak nie mozna narzekać na styl tej alfy.

Duza paleta silników, naped AWD, dobry automat ,rozsadna cena i Giulia ma sporą szanse odcisnąc swoje pietno w klasie sredniej.

Jezeli faktycznie bedzie to ponad 500km i ponizej 4s do 100km/h to M3 i RS4 mogą byc zagrozone.

Ostatnia edycja:
Na filmie ta biała ma ewidentnie malowana belkę za scudetto :-D

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Skończcie pierdoli ...ć.
Jest piękna, V6 brzmi prawie jak Busso.
IMO sporo namiesza w klasie M3/M5 RS4.

Wiesz co Gossy? Z zewnątrz wolę Twoją GTA. Tyle Ci powiem :)

Ale brzmienie i osiągi robią robotę. Będzie dobrze, trzeba się opatrzeć :P

Ostatnia edycja:
I like it :) wg mnie wreszcie będzie alternatywa i im wiecej ogladam foty, tym bardziej mi się podoba (przod) bo reszta bezdyskusyjnie wymiata. W srodku również miodzio ;) Gdzieś czytałem że ma mieć automaty ZFa wiec jest ok, teraz cięzko byłoby się przesiąść do manuala ;)

Wszystko pięknie ładnie...tylko nurtuje mnie jedna kwestia... Ile litrów ma bagażnik???:-P :-P
Da radę włożyć tam wózek z gondolą? Yyy nie.....Eee to szkoda:-(

:-D :-D

Mi przypomina trochę bmw i trochę lexusy. 159 to to nie jest, ale jest naprawdę bardzo dobrze i na żywo będzie robiła gnój:)

Jest niebanalna i to jej ważna cecha.:D za bardzo wszystkim utkwił dotychczasowy charakter przodów 159, Brera i dlatego ta odmiana widoczna głównie w lampach trochę wszystkich zaskakuje.Daję głowę ,że na żywo będzie robić mega pozytywne wrażenie .

Wszystko pięknie ładnie...tylko nurtuje mnie jedna kwestia... Ile litrów ma bagażnik???:-P :-P
Da radę włożyć tam wózek z gondolą? Yyy nie.....Eee to szkoda:-(

:-D :-D
hahahaha jedyna praktyczna Alfa to 159 :) . Nie wiem jaki będzie ale jak już na nią odłożę ( czyt . za 5-10 lat :) ) to to będzie ostatnia rzecz na jaką zwrócę uwagę :D . Moja kobita będzie 159ką wózek i zakupy wozić a ja będę lansował się jak papież na swym balkonie . Sorry ja już oblewam prezentacje . Jutro urlop na żądanie :)

Rs4 jest nie zagrozone ze wzgledu na m.in wielka podaz "rodzinnego kombii" a nie sedana..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Widać karbonowo-ceramiczne hamulce. Oj nie będzie tanio ;) ale kogo to... [emoji14]

Ta kierownica to jakby z chevy camaro.... środek deski trochę bejca, trochę audi - jednak deska 159 rządzi :)
Ale biała Julia ładna...

Amortyzatory
Powrót