Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
diesle są do traktorów i tirów dla mnie nie istnieją,2.0 to tragiedia jak silniki TShahahah no tak . Dla mnie najładniejszy Passat to B6 . Potem to przód z Wołgi tył ze starszej A4 z linią boczną projektu Heńka drwala. Poza tym co rozumiesz przez dobre auto?? Silniki?? Do B5 dobre potem tragedia . 2.0TDi turbiny ,głowice , pompy oleju wadliwe ( ujek właśnie przez pompe zatarł silnik w 2010roczniku ) . TFSI??? . Dobre Vweje to były jak silniki benzynowe były na licenci francuskiej a diesle na włoskiej
![]()
cena na 2015 QV 39500 E
Można się zabawić w "znajdź 10 różnic"... Teraz wyobraźcie sobie tę Giulię w podstawowym dizlu i srebrnym kolorze. Nie do odróżnienia będzie.
No i czego chcieć więcej???? Kapitalna . Pełen agresor . Przy konkurencji -linia bezkonkurencyjna .Dla mnie ogień. Niektórzy chyba spodziewali się 159 po lifcie.
Ciężko teraz wymyślić coś nowego, bo jest cała masa pięknych sedanów, a w 97' 156 nie miała żadnej konkurencji w tym temacie.
Ktoś mógłby wrzucić foty środka? Bo nie mogę znaleźć.
![]()
![]()
![]()
Jak Cię szanuje za działalność na forum tak co Ty chłopie pieprzysz...zobacz na te przetłoczenia, linie maska - dach, linie boczną itd. No offence![]()
Można się zabawić w "znajdź 10 różnic"... Teraz wyobraźcie sobie tę Giulię w podstawowym dizlu i srebrnym kolorze. Nie do odróżnienia będzie.