Zenonzlasu
Aktywny
- Auto
- Były: AR 156 JTD, AR 156 1.8 TS 144 KM | Zostało Reno, PT Cruiser i Lancia Thesis .
To aż w jednym 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W małych miastach zgoda, ale na na dzień dzisiejszy one nie są klientelą. W dużych miastach powyżej miliona [notranslate]Alfa[/notranslate] jest rozważana na tym samym poziomie co BMW czy Mercedes. Nowa [notranslate]Alfa[/notranslate] nie 156 czy 159
Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk
W małych miastach zgoda, ale na na dzień dzisiejszy one nie są klientelą. W dużych miastach powyżej miliona [notranslate]Alfa[/notranslate] jest rozważana na tym samym poziomie co BMW czy Mercedes. Nowa [notranslate]Alfa[/notranslate] nie 156 czy 159
k
Mamy też kilka aglomeracji w tej skali - Trójmiasto, Śląsk.
Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk
Nie wiem czy tu zagląda, ale pozdrawiam kierowcę białej veloce, który machał dzisiaj do mnie rano w Krakowie na 7. Tak se miło suneliśmy w korku![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pewnie, że zagląda! Dzięki bardzo i oczywiści również pozdrawiamBTW czarna wygląda pięknie na żywo... Ah
![]()
Panowie, "Widziany, Widziana, Widziani".
Widzieli Panowie "profesjonalny" test Giuli 2.2 ? Najlepszy tekst o lopatkach... :d Usmialem sie
https://www.youtube.com/watch?v=8fnsEjrIaOU
Zostałem wyróżniony
![]()
typowy przykład baby, którą ma się ochotę zamiast słuchać to wygnać do garów
Nie podoba mi się co, ani jak ta Pani mówi o Gulii (o czym wcześniej już pisałem), podobnie jak jej reakcja i ten "tępak" (choć Twoja uwaga Azalgo była po prostu chamska).
Poczytaj jak chamsko pisze w odpowiedziach na krytykę. Zszedłem jedynie na jej poziom dyskusji.
Poczytaj jak chamsko pisze w odpowiedziach na krytykę. Zszedłem jedynie na jej poziom dyskusji.
Jeśli kobiety są traktowane w ten sposób to głównie ze względu na swoją ignorancję