Azalgo
Nowy
Dzięki Azalgo, ciekawe jak u innych.
Dzwiek z wydechu tez taki bardziej rasowy wtedy.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki Azalgo, ciekawe jak u innych.
U mnie jest na zimnym silniku ale może 30'.
Spalania stwierdzone przez kompueter czy dystrybutor?
Komputer. Nie badałem ale nie spodziewam się aby oszukiwał. W mieście jak jeżdżę semiagresywnie to mam pod 12. Jak normalnie z chwilami radości to 10-11.
Odnośnie spalania to mam taką obserwację, że samochód bardzo nie lubi delikatnego dodawania gazu (jak człowiek nieumiejętnie udaje tempomat). Aby silnik palił rozsądnie trzeba jeździć albo totalnie równo (zwaszcza pod górkę warto być już rozpędzonym docelowo i tempomat) a jak przyśpieszać, to stanowczo (ale bez szaleństw).
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
No właśnie A w moim przypadku nic nie daje.Potwierdzam, silnik lubi dynamikę. Oszczędniejsze spalanie będziesz miał na trybie A.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Komputer daje inne wskazania, gdy jest majstrowanie przy oprogramowaniu lub założony Box.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W alfie jestem w stanie uwierzyć we wszystko. W 156 po lifcie jak auto stoi to komp wcale tego nie liczy do spalania i efekt jest taki ze w miescie pali tyle co na trasie wedlug kompa
Wg Samar w top 30 modeli premium nie ma żadnej Alfy. Są za to BMW3, Mercedes C, AudiA4 i Volvo S60.
BMW 3 ze 1539 szt ma wzrost sprzedaży chyba z 50%.
Polski rynek tak? Nie dziwi to, bo w świadomości Polaków alfa nie uchodzi za synonim prestiżu a jesteśmy wciąż oczarowani niemieckimi produktami. Inaczej ma się sprawa na bardziej świadomych rynkach.