[Giulia] Alfa Giulia- 2015

W małych miastach zgoda, ale na na dzień dzisiejszy one nie są klientelą. W dużych miastach powyżej miliona [notranslate]Alfa[/notranslate] jest rozważana na tym samym poziomie co BMW czy Mercedes. Nowa [notranslate]Alfa[/notranslate] nie 156 czy 159

Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk

Powyżej miliona czego, centymetrów kwadratowych chyba :D Bo miast powyżej miliona mieszkańców to mamy raptem z jedno :D

Mamy też kilka aglomeracji w tej skali - Trójmiasto, Śląsk.

W małych miastach zgoda, ale na na dzień dzisiejszy one nie są klientelą. W dużych miastach powyżej miliona [notranslate]Alfa[/notranslate] jest rozważana na tym samym poziomie co BMW czy Mercedes. Nowa [notranslate]Alfa[/notranslate] nie 156 czy 159
k

skąd masz takie informacje? I jakie to miasta powyżej miliona są w PL, poza Warszawą?

Nie wiem czy tu zagląda, ale pozdrawiam kierowcę białej veloce, który machał dzisiaj do mnie rano w Krakowie na 7. Tak se miło suneliśmy w korku:)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Mamy też kilka aglomeracji w tej skali - Trójmiasto, Śląsk.

Czyli ci z wielkiego Sosnowca w aglomeracji śląskiej biorą pod uwagę alfy a ci zasciankowi z Wrocławia juz nie.
A nie sory ci z Sosnowca to sa zaliczani do aglomeracji Warszawa

Nie wiem czy tu zagląda, ale pozdrawiam kierowcę białej veloce, który machał dzisiaj do mnie rano w Krakowie na 7. Tak se miło suneliśmy w korku:)

Pewnie, że zagląda! Dzięki bardzo i oczywiści również pozdrawiam :) BTW czarna wygląda pięknie na żywo... Ah :)

Pewnie, że zagląda! Dzięki bardzo i oczywiści również pozdrawiam :) BTW czarna wygląda pięknie na żywo... Ah :)

No zastanawiałem się czy to nie Ty:) w
Qhotel spaliśmy i na szkolenie z siostrą jechaliśmy na Gdyńską. Na A4 dzisiaj też koło stebrnej veloce stałem na bramkach.

Ostatnia edycja:
Widzieli Panowie "profesjonalny" test Giuli 2.2 ? Najlepszy tekst o lopatkach... :d Usmialem sie

https://www.youtube.com/watch?v=8fnsEjrIaOU

Pani Anna Gidynska to partnerka zyciowa Marka Wieruszewskiego, ktory bardzo podobnie "przejechal" sie po Giulii, choc wiadomo zwrocil uwage na inne aspekty. Coz - Oni do siebie pasuja i z podoba maniera recenzuja samochody. Nie ze wszystkim sie zgadzam, ale sa rozsadnym glosem konsumentow.

ps. sorry za brak pl znakow ;/

654.jpg

wanna beaf, get some: https://www.youtube.com/watch?v=wRd9I9YMAq8

L.

Zostałem wyróżniony:)
663.jpg

buahahahaha prawie dokładnie to samo jej napisałem :)) Wieruszewskiego nawet lubię oglądać, ale ta kuropatwa to jest taki typowy przykład baby, którą ma się ochotę zamiast słuchać to wygnać do garów.
Inna sprawa, że w niektórych sprawach ma trochę racji odnośnie samego samochodu, ale sposób ekspresji kojarzy mi się z taką typową korpo-szczurzycą

Nie podoba mi się co, ani jak ta Pani mówi o Gulii (o czym wcześniej już pisałem), podobnie jak jej reakcja i ten "tępak" (choć Twoja uwaga Azalgo była po prostu chamska).

Ale to makaronek?

typowy przykład baby, którą ma się ochotę zamiast słuchać to wygnać do garów

Wstyd.

W sumie średnio mnie szczerze mówiąc interesuje Twoje poczucie wstydu - natomiast ja zdania nie zmieniam. Jeśli kobiety są traktowane w ten sposób to głównie ze względu na swoją ignorancję i tępotę i ta pani jest najlepszym przykładem takiej baby, przy której moim pierwszym wrażeniem w jej odbiorze jest "a nie masz przypadkiem cebuli do zamieszania na gazie?" Tak już czuje, przykro mi

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nie podoba mi się co, ani jak ta Pani mówi o Gulii (o czym wcześniej już pisałem), podobnie jak jej reakcja i ten "tępak" (choć Twoja uwaga Azalgo była po prostu chamska).

Poczytaj jak chamsko pisze w odpowiedziach na krytykę. Zszedłem jedynie na jej poziom dyskusji.

Poczytaj jak chamsko pisze w odpowiedziach na krytykę. Zszedłem jedynie na jej poziom dyskusji.

Wiem jak pisze, i znam Twoje wpisy, dlatego napiszę tylko - nie wdawaj się w dyskusję z hmmm... tą Panią, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Szkoda na jej testy czasu i życia.

Jeśli kobiety są traktowane w ten sposób to głównie ze względu na swoją ignorancję

Taaaak, raczej nie mamy o czym rozmawiać. I nie jest mi przykro. To kwestia kultury, nie wstydu.

Ja się dziwię, że ktoś takim ludziom samochody daje do testowania :P

nic tam kompletny brak wiedzy, nudziarstwo, brak warsztatu, wystarczy kupić kamerke, i "jestę youtuberę"

Amortyzatory
Powrót