W Genewie przedstawią wersje:
Giulia 180 Cavalli Diesel (jtdm)
Giulia 200 Cavalli Benzina (tbi t4)
Giulia 510 Cavalli QV V6 (bi-tbi)
To już coś![]()
Jakie to pojemności?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W Genewie przedstawią wersje:
Giulia 180 Cavalli Diesel (jtdm)
Giulia 200 Cavalli Benzina (tbi t4)
Giulia 510 Cavalli QV V6 (bi-tbi)
To już coś![]()
rozwiazanie jest proste
kupic na dwa lata mazde 6 - nie wiele straci
potem giulie z jakimkolwiek silnikiem bo zakladam ze juz bedzie wybor
jedyny minus
przesiadka ze 159 na mazde 6 powoduje dyskomfort jesli chodzi o uzyte materialy
Jak kupisz Mazdę 6 i podczas jazdy staniesz na światłach obok nowej Giulii, to jak będziesz się czuł ? Jak ostatni beret![]()
Ale w ogóle po co takie kombinacje, 159 dwa lata więcej nie pojeździ ? diesel męczy ?![]()
...
Nie popadajmy w paranoję, nawet jeżeli faktycznie będą jakieś problemy, to będą duperele które usuną Ci w czasie gwarancji. Jak kupisz Mazdę 6 i podczas jazdy staniesz na światłach obok nowej Giulii, to jak będziesz się czuł ? Jak ostatni beret![]()
Tymczasem produkcja Giulii rusza 14 marca, a na przełomie roku pojawi się suv o nazwie Stevio.
Nazwa to Stelvio od przełęczy Stelvio Pass, na którą nawiasem mówiąc warto się wybraćTG kręcili tam jeden z odcinków "najlepsza droga świata"
Nawet jeśli będą to nie będą dotyczyć wszystkich wersji modelu itp, szansa że trafi się na jakąś akcję naprawczą nie jest wcale tak duża.Te problemy nie "jeżeli" , ale "na pewno" będą.
Dokładnie tak jak piszesz, 156 to była marchew w porównaniu do dzisiaj produkowanych modeli i mam nadzieję, że Giulia nie wróci do "korzeni".Tak, wiem, uogólniam, jestem niesprawiedliwy, opieram się na przeszłych doświadczeniach itd.