na Stelvio tylko rowerem! samochodem cieniasy tam jeżdżą![]()
noooo, wjechać rowerem na Stelvio to jest coś, widziałem wjeżdżających tam na sprzętach za 30+ k pln, ale mimo ceny i tak same nie wjeżdżają
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
na Stelvio tylko rowerem! samochodem cieniasy tam jeżdżą![]()
Nawet jeśli będą to nie będą dotyczyć wszystkich wersji modelu itp, szansa że trafi się na jakąś akcję naprawczą nie jest wcale tak duża.
Dokładnie tak jak piszesz, 156 to była marchew w porównaniu do dzisiaj produkowanych modeli i mam nadzieję, że Giulia nie wróci do "korzeni".
Taa, żeby akcje były ogłaszane i kierowcy wzywani, już to widzęPrzechodziłem różne "a bo złe paliwo", "a bo zły bagażnik" , "a bo takie drogi" i inne pierdoły.
Nie wiem co znaczy "marchew" w odniesieniu do 156 - czy to coś gorszego czy lepszego, niedzisiejszy jestem lub wolę komunikatywny język.
W każdym razie jeśli chodzi o Giuliettę - jako obecnie produkowany model, to wcale tak różowo nie jest jak się rzuci okiem na wątek "usterki po 10tys km" . A co dopiero znacznie bardziej skomplikowane auto jakim będzie Giulia, wprowadzane w pośpiechu, od zera, bez ewolucji elementów jego czy systemów. Z dużym prawdopodobieństwem nie będzie różowo i japońskiej nudy z nią właściciele mieć nie będą, o nie![]()
W każdym razie jeśli chodzi o Giuliettę - jako obecnie produkowany model, to wcale tak różowo nie jest jak się rzuci okiem na wątek "usterki po 10tys km"
A co dopiero znacznie bardziej skomplikowane auto jakim będzie Giulia, wprowadzane w pośpiechu, od zera, bez ewolucji elementów jego czy systemów. Z dużym prawdopodobieństwem nie będzie różowo i japońskiej nudy z nią właściciele mieć nie będą, o nie![]()
W Genewie przedstawią wersje:
Giulia 180 Cavalli Diesel (jtdm)
Giulia 200 Cavalli Benzina (tbi t4)
Giulia 510 Cavalli QV V6 (bi-tbi)
To już coś![]()
Suchar.Ostatnio rozmawialem z Tomkiem Twardowskim i dowiedzialem sie ze podobno Giulia nie przeszla crashtestow (news pochodzi z wloskiej prasy) :-/
Suchar.
Wydaje mi sie, ze nie. Trzeba poczekac na Genewe.Czy znana jest już pełna gama silników do Giulii? Chodzi mi o oficjalne dane.
Tak, co prawda crashtestów nie przeszła ale jutro zaczynają produkcjęOstatnio rozmawialem z Tomkiem Twardowskim i dowiedzialem sie ze podobno Giulia nie przeszla crashtestow (news pochodzi z wloskiej prasy) :-/
Tak, co prawda crashtestów nie przeszła ale jutro zaczynają produkcję![]()
Czy znana jest już pełna gama silników do Giulii? Chodzi mi o oficjalne dane.
yyyy... to ta lista to fejk ? ?