Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

No co Ty? JUŻ?Mała aktualizacja ;]
Pochwalę się, że Alfa od pewnego czasu zaczęła tracić na mocy i wyszło szydło z worka. Wczoraj zmierzyłem ciśnienie na cylindrach i okazało się, że 3 cylinder umiera, a 4 już zdechł. Tak, więc w weekend zabieram się za remont mojej ósemki
A tu taka fotka strzelona rano jeszcze w wakacje z okna zaraz po przebudzeniu.
Uploaded with ImageShack.us
no to p. Żyła się nie popisał grzebiąc przy tym silnikuZapewniał, że będzie chodził minimum 150 tyś km po tym jego zabiegu.
A jaki to był zabieg?
Może tylko pierścienie do wymiany...

kolega Neos z Olkusza rozbiera 1.8 8V.Brałem od niego kilka pierdół,zresztą ogłasza się w bazarze...Ma ktoś może na sprzedaż 155 na części ze śląska ?
Ktoś mi powie czy inżynierzy Alfy to pajace i w każdej 155 hamulce to jedna wielka kupa ? czy po prostu ja mam nie fart ? Dzisiaj zaparkowałem w grande punto. Tak więc przy okazji naprawy silnika będę składał auto. ;/ Ma ktoś może na sprzedaż 155 na części ze śląska ? ehh
Idę się napić. pozdro
Dodam, że na silnik przed tą robotą nie narzekałem zbytnio. Moc była, oleju popijała ok 1l na 2 500km także w normie
Na remont namówił właśnie wyżej wymieniony mechanik bo podobno panewki było strasznie słychać.
Nic się nie zmarnuje. Jutro zabieram się za rozbieranie. Ale na te hamulce jestem wkur**ony, bo to kupa nie hamowanie.
moja hamuje bardzo sprawnie przynajmniej tak mi sie wydaje