Alfa 155 reaktywacja =))

Kolego i jak poszło? dawno Cię nie było. Powiem Ci, że wiem ile to wyżeczeń i czasu zajmuje. Powodzenia.

Alfa już dawno poskładana oczywiście. Nie było czasu porobić fotek, za parę dni coś wrzucę w zimowym klimacie, obiecuję :D

Póki co tylko jedna fotka tego co można u mnie codziennie zastać na podwórku, jak założę nową gumę na tył to wrzuce więcej zdjęć mojej alfy bo po wystrzale stoi na dojazdówce ;P
img0857vb.jpg

Ostatnia edycja:
Mały apdejt :)
img0862e.jpg
img0863dc.jpg
img0864u.jpg
img0865if.jpg
img0866vw.jpg
img0867zd.jpg

Podziękowania dla kol. jerry1 i jego brata za oponki :)

Dla informacji, Alfa będzie na sprzedaż na przełomie kwietnia/maja także jeśli byliby chętni to czekam na pytania :)

Mały apdejt :)

Podziękowania dla kol. jerry1 i jego brata za oponki :)

Dla informacji, Alfa będzie na sprzedaż na przełomie kwietnia/maja także jeśli byliby chętni to czekam na pytania :)

kolego a za jaką kwote będziesz chciał puścić tą slicznotke ??
i jak możesz to prosze opisz i udokumentuj fotograficznie zaczernienei reflektorów przednich - jak malowałeś i czym ;)
pozdrawiam !

Silnik to 2.0 8V w gazie. Środek jasny welur i drewno. Fotki wrzuce jutro jeśli czas pozwoli. Autko ma ok 400tyś przebiegu, polecam przeczytać cały wątek jeśli ktoś jest zainteresowany.

Za autko chcę 4 tyś z alufelgami. Jutro napiszę nie co więcęj bo teraz już trochę śpiący jestem, pozdrawiam ;)

Wiec jednak weszły.Ciekawe,bylem niemal pewien ,że się nie zmieszczą.
Mówisz,że sprzedajesz?Gdybym nie miał swojej to na pewno bym ją wziął.
Co będzie następne?

Już w dziale bazar zobaczyłem czego potrzebujesz.

Ostatnia edycja:
img0884jq.jpgimg0880q.jpgimg0882z.jpgimg0883gb.jpg Przepraszam, ze tak długo nie wrzucałem obiecanych fotek wnętrza ale nie miałem aparatu :( przy okazji pochwalę się tortem urodzinowym który zrobiła dla mnie własnymi "rencoma" moja kobita ;D chyba coś chce :D

Swoją drogą w sobotę minęły 2 lata odkąd ta bordowa strzała gości na mojej posesji <3

gratulacje!! świetny tort (respect dla Kobity :)) i świetna Alfa. Mam nadzieję że jednak pozostanie u Ciebie 2x dłużej ;)
Pozdro

Niech mi ktoś znajdzie silnik 2.0 V6 TB z osprzętem do 2 tyś to mogę nawet zatwierdzić na piśmie, ze auto zostanie u mnie jeszcze 20x dłużej, ale brutalna prawda jest taka że taniej jest kupić całą gtv :( Uwierz mi, że mam sentyment do tego auta i nawet bracia stwierdzili że ich nowsze alfy nie maja już tego klimatu :)
Pozdro ;D

więc słuchaj się swoich Braci ponieważ niejednokrotnie czytałem posty byłych posiadaczy 155 -tek, że popełnili życiowy błąd sprzedając swoje jedyne w swoim rodzaju "kliny" ;)

A po co Ci koniecznie V6 TB?? Na allegro stoi R4 TB 8V za 1700 cała 164 (opisywana nawet tu na forum) nawet jeśli coś w motorze jest nie halo to zrobisz to za kasę ze sprzedaży części z tej 164ki:)

ale po co mi R4 jak mam ;) Twin Spark 8v to świetna czwórka, ale żadna czwórka nie da mi tego co fał sześć :) Turbo to tak przy okazji bo jak już mam kombinować to po całości.

jak już raz wsiądzie sie do V6 to potem jeżdzenie R4 jest horrorem :D

troche mnie rozweselają te cisnące "czworeczki" czasami :D co prawda jest wiele silnikow 4 cylindrowych ktore sa godne podziwu ale jednak nie da sie tego porownać z V6 :)

troche mnie rozweselają te cisnące "czworeczki" czasami :D co prawda jest wiele silnikow 4 cylindrowych ktore sa godne podziwu ale jednak nie da sie tego porownać z V6 :)

Tak dzisiaj jezdziłem moim własnym V6 i dzwięku tego silnika nie da się opisać. To trzeba usłyszeć.

Amortyzatory
Powrót