Witam! Pochwalę się wreszcie.
W prawdzie nie jestem jeszcze pełnoprawnym kierowcą i mam mało lat ale od dzieciństwa kręciły mnie włoskie wozy. Trafiła się okazja i na 18 urodziny sprawiłem sobie Alfę od kolegi Mdx :agree: Jako, że pracuję tylko w niedziele ze względu na szkołę to niewiele zarabiam, więc auto musiało być rozbite.
Tutaj postaram się zdawać fotorelację z prac
Dla niektórych zapewne będzie to wielkie zło i ciężki grzech bo nie używam jakichś profesjonalnych sprzętów i nie odbudowuję wszystkiego na cacy, ale przyjmę na klatę każdą krytykę
Chciałem też od razu podziękować wszystkim od których kupowałem części po atrakcyjnych cenach :agree:
Fotka zaraz po przywiezieniu:

Chwilę później:

A tutaj jak już zrobiło się cieplej:

Zabawa z lampami:

Demontaż foteli:

Przymierzamy wzmocnienie:

Wzmocnienie przymierzone i szczepione w kilku miejscach prowizorycznie, więc przymierzamy resztę gratów!

C.D.N. :dance3:
Pozdrawiam!
P.S. Oczywiście szczególne podziękowania dla kolegi Mdx za to, że sprzedał mi tą ślicznotkę za wartość silnika i skrzyni biegów!
W prawdzie nie jestem jeszcze pełnoprawnym kierowcą i mam mało lat ale od dzieciństwa kręciły mnie włoskie wozy. Trafiła się okazja i na 18 urodziny sprawiłem sobie Alfę od kolegi Mdx :agree: Jako, że pracuję tylko w niedziele ze względu na szkołę to niewiele zarabiam, więc auto musiało być rozbite.
Tutaj postaram się zdawać fotorelację z prac
Chciałem też od razu podziękować wszystkim od których kupowałem części po atrakcyjnych cenach :agree:
Fotka zaraz po przywiezieniu:

Chwilę później:

A tutaj jak już zrobiło się cieplej:

Zabawa z lampami:

Demontaż foteli:

Przymierzamy wzmocnienie:

Wzmocnienie przymierzone i szczepione w kilku miejscach prowizorycznie, więc przymierzamy resztę gratów!

C.D.N. :dance3:
Pozdrawiam!
P.S. Oczywiście szczególne podziękowania dla kolegi Mdx za to, że sprzedał mi tą ślicznotkę za wartość silnika i skrzyni biegów!