Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
159? Czy 147/156/gt?
Wysłane z iphone za pomocą tapatalk
Złe adaptery, zacisk powinien być bliżej piasty. No zdjęciu widać po prawej i lewej ile jeszcze zacisk trzeba przybliżyć do tarczy. Jej brzeg powinien prawie dotykać wnętrza zacisku a klocki milimetr chwać się "pod" tarczę.

i wygląda na to, że adaptery są dobre.
Byłem przymierzyć na sucho zacisk na tarczy i wygląda na to, że adaptery są dobre. Przy maksymalnym dociśnięciu zacisku do tarczy (brzegi dotykają tarczy) klocki nadal delikatnie wystają. Bardziej mi to wygląda na to, że albo powinien być inny klocek, albo zaciski są złe i mimo tego, że są poszerzone to nie wejdą na tarcze 330x32.
Panowie, a pytanie odnośnie swapa brembo z alfy do fiata cromy, czy ktoś z was może ogarniał taki temat?Wiem ze forum alfy, ale chodzi mi po glowie taki swap.