many19831
Nowy
- Auto
- mondeo mk3-> alfa 159 by szewi 250PS 540 Nm
Śliczna gratuluję!
Wysłane Huawei P9 przy użyciu Taptalk
Wysłane Huawei P9 przy użyciu Taptalk
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Janek zrób jakieś foty normalne bo to co wstawiłeś to jest jakieś nieporozumienie. Stary kalkulator masz chyba...
Zrobie lepsze w weekend. Auto całe w soli po dwóch trasach.
4. Pamięć foteli - przy wysiadaniu zawsze odsuwa fotel aby ułatwić wyjście. Jednak przy wsiadaniu podsuwa w ostatnie położenie. Jeśli jesteś sporo wyższy od swojej partnerki, która jechała ostatnio to masz kolana na kierownicy
Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk
A nie ma przycisków indywidualnej pamięci ? Bo w sumie to normalne że wraca do poprzedniego położenia jeśli sam się odsuwa, bo tak to za każdym razem trzeba byłoby fotel ustawiać, ale do tego pamięć kilku położeń by się przydała![]()
1. Masz aktywny tempomat? To jest fajna zabawka. Przy okazji wczoraj odkryłem że VW ma adaptacyjne lampy - po prostu miazga, walisz cały czas na długich i widzisz jak lampy same cały czas zmieniają swoje położenie.
2. To akurat ma nawet Peżot Partner więc jakby w G. tego nie dali to wstyd na całej linii.
3. A jakie spalanie masz przy wysokich prędkościach? Mi 2.0 190KM wciągał po 13-14l ale gaz w podłodze co i tak uznaję za całkiem dobry wynik.
Jest pamięć, ale klikanie jej zanim wsiądziesz jest niewygodne. Jak odpalisz silnik to jedzie od razu. Najczęściej wsiadam w pośpiechu, odpalam i jestem na kierownicyPewnie wyrobie sobie nawyk sprawdzania z czasem.
IMO powinna być kontrolka, która wyświetla które ustawienie się odpali jak jest np. przy nawiewach klimy.
Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk
3. Przy autostradowych ale nadal zachowujących prawko 12l.
4. Pamięć foteli - przy wysiadaniu zawsze odsuwa fotel aby ułatwić wyjście. Jednak przy wsiadaniu podsuwa w ostatnie położenie. Jeśli jesteś sporo wyższy od swojej partnerki, która jechała ostatnio to masz kolana na kierownicy![]()
Gratuluję![]()
Ja czekam na swoją. Będzie pod koniec marca
- - - Updated - - -
Dlatego musiałem zamówić "zwykłe fotele" co niestety wyklucza pakiet zimowy :/
Jak ja Ci tego teraz zazdroszczę... przydałoby się to teraz w mojej Julce... już zapomniałem czucia kierownicy bez rękawiczek.W nim moim zdaniem najlepsza robotę robi podgrzewana kierownica. Wsiadałem wczoraj przy -8 i od razu można jechać bez rękawiczek.
A ja podpytam z czym wygrała i dlaczego(pomijam fakt że drugiej połówce się podobała).
I ile Cię kosztowała bo nigdzie nie zauważyłem odpowiedzi na zadane już wcześniej pytanie.
Kwota nie mała,a z cla to chyba miała prawo wygrac(oceniam tylko po wyglądzie bo tylko takie mam porównanie).
Przyjemności z posiadania .
Duzy plus za benzynę i automat![]()