[Giulia] 2.0 Benzyna Alfa Rosso

janek

Użytkownik
Auto
było: 147, Giulietta, Giulia, Spider '85 jest Tonale '24 / Ducati Multistrada V2S '25
Wreszcie jest:)
Po prawie dwóch miesiącach czekania zawitała w garażu zajmując miejsce Giulietty.
Przejechałem na razie około 400 km także wiele nie powiem poza tym, że trakcja jest super i jest bardzo cicho przy wyższych prędkościach:)

Zestaw wziąłem bardzo klasyczny (podobno nuda, ale dla mnie to bardzo fajne zestawienie).
Czerwony lakier, czarne koła, czarne wnętrze.

Kilka zdjęć zrobionych na szybko poniżej. Będę dorzucał w miarę nabijania kilometrów.

IMG_1.jpgIMG_2.jpgIMG_3.jpgIMG_4.jpgIMG_5.jpgIMG_6.jpg

Gratulacje!!!

Wysłane z mojego SM-A500FU

Gratuluję! Super że alfa rosso i automat. Będę śledził, ciekaw jestem relacji po pokonaniu 5,10k km itd., wyciszenia, pracy silnika, skrzyni i zawieszenia. Pozdrawiam, uki

P.S. czy to Twoja była Julka stoi w carserwisie na otomoto z przelotem 60k km?

Ostatnia edycja:
Gratuluję! Kolor nadwozia nie mój ulubiony ale do tego auta pasuje nawet.
Rozumiem, że u Marka zamówiona i odebrana? Co do szyb to fajnie by wyglądała z tylną zrobioną folią 30% a boki 50% ale oczywiście bez efektu metalizacji tylko klasyczna czerń. Wtedy by to fajnie współgrało z felgami a nie było by za ciemno.

- - - Updated - - -

Wreszcie jest:)

Zestaw wziąłem bardzo klasyczny (podobno nuda, ale dla mnie to bardzo fajne zestawienie).
Czerwony lakier, czarne koła, czarne wnętrze.

Nuda to jest, jak się je przez tydzień rosół z makaronem... Ty masz klasyczny interior w kolorze nero. To już brzmi ambitniej:)

Fajne zestawienie kolorystyczne :)
Gratuluję nabytku i chętnie poczytam o wrażeniach i porównanie do Julki tudzież innych aut.

Gratuluję! Kolor nadwozia nie mój ulubiony ale do tego auta pasuje nawet.
Rozumiem, że u Marka zamówiona i odebrana?

Tak jak ponad połowa Alf w tym kraju;)

Musiał być czerwony, IMO ten w metalic jest za ciemny. Jakby zrobili ten odcień metalic to by wtedy była alternatywa.

Enviado do meu iPad usando o Tapatalk

Masz dużą nawigację? I czemu nie wziąłeś dużego ekranu pomiędzy zegarami?

Gratulacje ! Bardzo fajna konfiguracja. Z niecierpliwością czekam na opis wrażeń z użytkowania ;)

Masz dużą nawigację? I czemu nie wziąłeś dużego ekranu pomiędzy zegarami?

Nie lubię wbudowanych nawigacji.

Wczoraj na wylocie z Warszawy na Janki brakowało jej kawałka ekspresówki i chciała mnie ściągnąć na boczne uliczki. Dla mnie mapy offline są bez sensu;)

Szkoda, że nie działa Apple car play, bo wtedy jeździłbym normalnie na automapie.

O większym ekranie miedzy zegarami jakoś nie pomyślałem, że jest to do czegoś potrzebne;)

Szkoda, że nie działa Apple car play, bo wtedy jeździłbym normalnie na automapie.

Też nad tym strasznie ubolewam! Na prezentacji stelvio mówili ze biedzie to tam działać

O większym ekranie miedzy zegarami jakoś nie pomyślałem, że jest to do czegoś potrzebne;)

Bo nie jest :) W passacie są całkowicie cyfrowe zegary i wygląda to bardzo słabo, te fizyczne w giulia sa piękne!

Nie lubię wbudowanych nawigacji.

Wczoraj na wylocie z Warszawy na Janki brakowało jej kawałka ekspresówki i chciała mnie ściągnąć na boczne uliczki. Dla mnie mapy offline są bez sensu;)

Chodzi mi tylko o to czy masz tę wersję 6.5 calową czy tę 9 calową. :P

Ja zapytam ile Cię ta frajda kosztowała:)

Wszystko fajne oprócz felg, mi słabo leżą czarne na czerwonym aucie. Do zobaczenia na ulicy bo okolice widzę zasiedlasz moje.

Amortyzatory
Powrót