Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mega szacunek za robotę i wiedze,![]()
Będą dwie wersje?Otrzymałem instrukcje jak zabezpieczyć moduł przed zakłóceniami z gównianych (nie bójmy się tego słowa ) HIDów. Zamówiłem elementy elektroniczne do przebudowy prototypu.
znaczy sie chodzi o pseudo xenony made in ChRL?Update:
Otrzymałem instrukcje jak zabezpieczyć moduł przed zakłóceniami z gównianych (nie bójmy się tego słowa) HIDów. Zamówiłem elementy elektroniczne do przebudowy prototypu.
O zajebistych halogenach w miejsce oryginalnych ( w komplecie są wtyczki do każdego modelu auta ) które zowią się DUAL LIGHT
Niech ci będzie . Te ,które oglądałem w Będzinie akurat pasują ale oni jeszcze nie wystawili ich do sprzedaży a link z aukcji był dla przykładu bo jedynie taki znalazłem . A napisałem w tym temacie bo ja akurat obserwuje temat w poszukiwaniu właśnie rozwiązania dziennego w sensowny sposób i pewnie grono innych osób też . W tytule tematu jest i słowo ring i DRL ( Day Running Lights ) . A akurat mi się takie rozwiązanie podoba ( i w dodatku jest z homologacją )Słuchaj to są jakieś duperszmity i nie pisz że pasują do każdego auta bo tam jest lista, na szczęście Alfy tam nie ma. Odezwij się w poście na temat świateł dziennych, my tu adaptujemy reflektory pod ringi, a nie halogeny. Pozdro
Ja będę montować w Swarzędzu ;-)jeśli jest jeszcze taka opcja to prosiłbym o dopisanie do listy ^^
P.S- jest ktoś z Poznania kto również zamawia lub zamówił te ringi? Pomoc bym przyjął...przynajmniej teoretyczną, ale w 4 oczy...by ktoś powiedział jak to zrobić xd [wiem wiem...jest intrukcją obsługi, ale jak ktoś powie/podpowie to zawsze jest łatwiej]