drift-r
Aktywny
- Auto
- AR 147 1.6TS Distinctive 2001
A jak będziesz miał już auto mógłbyś zrobić przymiarkę tych 18" Toora T676 czy pasują bez dystansów?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Fura rewelacja, gumowych drzew ;-)
A jak będziesz miał już auto mógłbyś zrobić przymiarkę tych 18" Toora T676 czy pasują bez dystansów?
miałem kiedyś 2,5 i GTA jednocześnie. Różnica w osiągach jest kolosalna - spalanie w 2,5 jest mniejsze nie dużo ale mniejsze.Mam też pytanie odnośnie 2.5v6 i gta, jest duża różnica w osiągach i spalaniu czy nie? Na papierze 60km, spalanie też niby ma być większe. Jak jest w praktyce?
Chyba zacznę na taką polować, można wiedzieć ile dałeś e? Mam też pytanie odnośnie 2.5v6 i gta, jest duża różnica w osiągach i spalaniu czy nie? Na papierze 60km, spalanie też niby ma być większe. Jak jest w praktyce?
Takie same są silnik 3.2 a 3.2 gta roznia sie napisem na kolektorze i innym softem, gta jest znacznie "ostrzejsza", lepsza reakcja na gaz itp.