Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Fast, żeliwne więc wiadomo jaka jest jakość odlewuWahacze oryginalne czy jakieś zamienniki?
Dzięki za uznanie, wybrałem tylko zły moment bo Twoje auto czy Q4 Łukasza z automatu powodują że moje prace i tak wyglądają marnieUwielbiam takie klimaty . Czyste podwozie i odrestaurowane elementy zawieszenia z każdym detalem. Szacuneczek. Kawał dobrej roboty
Dzięki za rady! Na pewno się przydadzą [emoji106]Wystarczy chwila czasu i parę pomiarów, na sam początek porównaj tarcze wg wymiarów czy nie trzeba dać dystansu między tarczę a piastę.
Dzięki za uznanie, wybrałem tylko zły moment bo Twoje auto czy Q4 Łukasza z automatu powodują że moje prace i tak wyglądają marnie
... na to Korroplex, podkład, masa uszczelniająca, lakier, masa zabezpieczająca PVC.

Małe zmiany z ostatnich dni, ze względu na obcierki przy większych dystansach stare felgi musiały iść w odstawkę i na tą chwilę Alfa jeździ na 16" z Lancii Ypsilon, wygląda to dziwnie po poprzednich ale nawet mi się spodobałoNajwiększy plus że da się 16" zmieścić bez problemów, a że chciałbym wreszcie tym autem trochę pojdeździć to już chyba na 16" zostanie, szukam tylko cały czas jakiegoś fajnego wzoru na podmianę.
Wrażenia z jazdy - Brembo po prostu zrywa papę z dachu, wbicie hebla w podłogę przy 160km/h może spowodować zawał serca osób za nami
Stare felgi do sprzedania - bez dystansów nigdzie nie obcierały na oponie 205/45R17 czyli większej niż max zalecany przez AR, zainteresowanych zapraszam na priva.

Bratek, co to za felgi na foto? Fajnie wyglądają. A hamulce zrobię jutro, tyle ile da się zobaczyć przez te felgi... Jeśli jesteś poważnie zainteresowany to mogę Ci pokazać na żywo jedną sztukę w Wawie, nie mam ich tutaj ale mogę zabrać któregoś dnia z warsztatu.