Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Fast, żeliwne więc wiadomo jaka jest jakość odlewuWahacze oryginalne czy jakieś zamienniki?
Dzięki za uznanie, wybrałem tylko zły moment bo Twoje auto czy Q4 Łukasza z automatu powodują że moje prace i tak wyglądają marnieUwielbiam takie klimaty . Czyste podwozie i odrestaurowane elementy zawieszenia z każdym detalem. Szacuneczek. Kawał dobrej roboty
Dzięki za rady! Na pewno się przydadzą [emoji106]Wystarczy chwila czasu i parę pomiarów, na sam początek porównaj tarcze wg wymiarów czy nie trzeba dać dystansu między tarczę a piastę.
Dzięki za uznanie, wybrałem tylko zły moment bo Twoje auto czy Q4 Łukasza z automatu powodują że moje prace i tak wyglądają marnie
... na to Korroplex, podkład, masa uszczelniająca, lakier, masa zabezpieczająca PVC.

Małe zmiany z ostatnich dni, ze względu na obcierki przy większych dystansach stare felgi musiały iść w odstawkę i na tą chwilę Alfa jeździ na 16" z Lancii Ypsilon, wygląda to dziwnie po poprzednich ale nawet mi się spodobałoNajwiększy plus że da się 16" zmieścić bez problemów, a że chciałbym wreszcie tym autem trochę pojdeździć to już chyba na 16" zostanie, szukam tylko cały czas jakiegoś fajnego wzoru na podmianę.
Wrażenia z jazdy - Brembo po prostu zrywa papę z dachu, wbicie hebla w podłogę przy 160km/h może spowodować zawał serca osób za nami
Stare felgi do sprzedania - bez dystansów nigdzie nie obcierały na oponie 205/45R17 czyli większej niż max zalecany przez AR, zainteresowanych zapraszam na priva.

Bratek, co to za felgi na foto? Fajnie wyglądają. A hamulce zrobię jutro, tyle ile da się zobaczyć przez te felgi... Jeśli jesteś poważnie zainteresowany to mogę Ci pokazać na żywo jedną sztukę w Wawie, nie mam ich tutaj ale mogę zabrać któregoś dnia z warsztatu.