Nie, nie jest to porównanie tarcz przód-tył

Nowe pod Brembo vs. seryjne, 305mm vs. 257mm.
Auto ma już wstępnie zamontowanego airboxa, może już jeździć jednak czeka mnie umocowanie go na stałe i dorobienie dolotu do oryginalnej rury ssącej, dopóki nie wywalę przepływomierza który jest wąskim gardłem w dolocie nie ma sensu kombinować całego nowego dolotu, przyjdzie na to czas.
Środek jest już skończony, wyprane fotele siedzą na swoich miejscach, nie są jedynie dokręcone bo nie miałem czasu, ale wreszcie znowu usiadłem za kółkiem i nawet kopsnąłem się 30m po podwórku i znowu micha się cieszy

Poprawiona popielniczka, nawiewy w 100% sprawne, tylko wyświetlacz zegarka do wymiany.
Z zewnątrz pozostało mi odebranie od Andrzeja zderzaka tylnego i oklejenie obu folią, do tego dorobienie z przodu wlotu powietrza na chłodnicę oleju.
Planuję pierwszą drogową przejażdżkę na Zlot Mazowiecki, mam nadzieję że zdążę założyć heble do tego czasu bo obecne wyłącznie na złom, z kolorowymi zderzakami mogę jechać jeśli nie ogarnę oklejenia

a i bez spojlera póki co mogę się obejść.
Plany na później jakieś są, zobaczymy czy wypalą, założenie jest takie żeby robić wszystko na boku i tylko dokładać do auta bo jak widać przy rozbiórce zajęło mi ponad 1,5 roku aby auto znowu wyjechało na ulice. Jedynie konserwacja nadkoli i ubytków na podwoziu może ją jeszcze na chwilę unieruchomić ale to dopiero zimą.