Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Rafał, u mnie jest 54 cm na 205/45R17 więc uwzględniając różnicę wielkości kół moja stoi 2,5 cm wyżej. Wymieniałem gumy sprężyny, to może dać 1cm więcej, moja jest cięższa na pewno więc dziwne że Twoja siedzi niżej.
Ja tam do dziś się z tego błędu cieszęPopełniając swego czasu kardynalny błąd sprzedałem swoją zajebistą kierowniczkę Momo ...
Maska pasuje idealnie, na zdjęciu jest niedomknięta. Antenkę wymieniam na coś działającego, nie ma jak zakryć dziury a z zaślepką będzie wyglądać dużo gorzej.
Udało sięPopełniając swego czasu kardynalny błąd sprzedałem swoją zajebistą kierowniczkę Momo bo nie wiedziałem że tak szybko zasiądę z powrotem za kółkiem 155. Na szczęście z pomocą przyszedł mi Czesław i dziś dostałem następcę, obszycie będzie takie jak poprzednio, może dodam mały akcent w postaci czerwonego paska pozycji zerowej.
Pokaż załącznik 119350
Superaśnie....To moja stara kierownica którą ma teraz Artih, tę którą kupiłem od Czesława obszywam tak samo.
![]()
Nic się ostatnio nie dzieje przy aucie (no może oprócz regeneracji zacisków w trakcie) ale jest jeden plus - miałem ją zagazować i używać na co dzień ale pech chce że nie będzie to potrzebne i Alfa będzie sobie stała w ciepłym garażu wyprowadzana kiedy będzie dobra pogoda i mi się zachceEksploatacja w zasadzie nie będzie już pochłaniała jakiejkolwiek kasy więc zaczynam poważnie rozważać uturbienie tego TS'a.
Woow ... no to był by projekt !
Apropo's kierownicy to dostała u mnie małego moda - wymieniłem poduszkę na taką z kolorowym logo i wygląda teraz tak:
Zdecydowanie, drewniana kiera to do autobusu no chyba że lubisz w rękawiczkach jeździć.a tak nawiasem mówiąc to za zaczyna mi się podobać drewniana... ale słabo się trzyma w dłoni, więc momo pewniejsze