[147] 147'mka Azzurro

Mi też czasem jak założę sezon letni inny zderzak rzucają wyzwania :).

Powiem tak - drugą taką jak Twoja, Matejki czy moja na mieście ciężko spotkać bo mają coś innego niż seria. Jednak ze względu na to, że już bardzo dawno wbiło mi się do głowy by posiadać 147 GTA prędzej czy później ten plan zrealizuję. No chyba że mi wcześniej do głowy strzeli coś innego.

Ja 147 GTA jako całego auta napewno już nie kupię, bo mam w planach coś większego na następne auto.. może jeszcze jakieś jej elementy GTA wejdą do mojej 147.. i później będzie to moje auto do zabawy ;)

Nareszcie! jest spoiler:P

I tak jak się obawiałem bez problemów się nie obyło :/ raczej klape bagażnika tam na górze mam normalną.. więc wynikałoby że spoiler po pomalowaniu (prawdopodobnie nagrzewaniu go bo był malowany w zimę) się odkształcił i to dość znacznie :/ ale cóż jest już przyklejony to nie będę odrywał.. ale mam szparę kleju między nim a dachem.. pomalowałem klej w kolor auta więc powiedzmy że mogę to olać ;P

Ogółem wygląda wporzo.. ;)

125.jpg

126.jpg

127.jpg

Fotki takie jak pogoda :P czyli średnie.. jak pogoda się poprawi to nawoskuję i zrobię fotki lepsze..

Taa :P słyszałem to samo dokładnie na drugim forum :P ja niewiem z tym znaczkiem.. napewno wiercić w klapie nie będę :P

Przeglądnałem temat i powiem Ci, ze Twoja 147 robi mega wrażenie! Do tego mam ten sam kolor i zawsze zastanawiałem sie jak będzie wyglądał z czerwonymi zaciskami - dzięki za uświadomienie :) powodzenia w dalszych modach i rób tak, żeby Tobie się podobało :)

Zrobiłem nieco więcej fotek ze spoilerem i sądzę że na klapie jakby to wszystko wygląda ok.. jak dołożę znaczek to sądzę że będzie on tak z czapy pasował do gładkiej klapy i zderzaka..

W każdym razie mnie się mega podoba.. gdyby to auto miało 4x4 i jakieś turbo to chyba to auto zostało by moim weekendowym autem w przyszłości.. :D bo wyglądem mnie miażdzy :P

197.jpg

198.jpg

dsc05470vd.jpg

199.jpg

200.jpg

201.jpg

202.jpg

203.jpg

204.jpg

205.jpg

206.jpg

207.jpg

208.jpg

Wiesz, jak każdy ogląda swoją 147 ze znaczkiem z tyłu to się nie dziw że u Twojej 147 nam czegoś brakuje ;).

Zdjęcia wyszły super - zgłosiłeś któreś do konkursu?

P.S. Lewa linka trochę za nisko wisi.

drift-r linki obie urwane :P muszę podjechać wymienić.. już kupiłem nawet tylko jakoś zebrać nie mogę na wymiane..
Co do konkursu to nie zgłaszałem ;P w sumie nie ogarniam tematu konkursu .. możesz podpowiedzieć ;P

balc3r z tym klekotem Focusem to żeś mnie zaskoczył :P jak pisałem na AC odkąd auto wygląda jak wygląda pozdrawiają mnie najróżniejsze fury.. od klekotów po nawet beemki M3 albo szczytem szczytów był Cayenne Turbo który palił przy mnie kapcia i ścigać się chciał :P także stąd jak pozdrawia mnie coś co nie jest Alfą to zwykle raczej zdziwienie :P

Super foty:) dodatkowo przydałby się swap z GTA, byłaby bajka ale powoli do celu.

oj tam oj tam żadnego swapu z GTA ;P w dalekich planach jeśli finanse pozwolą to prędzej silnik się przerobi na 2.0 i pssst :P (Turbo) .. ale to marzenia póki co bardziej niż plany;) dzięki za miłe słowa..

balc3r z tym klekotem Focusem to żeś mnie zaskoczył jak pisałem na AC odkąd auto wygląda jak wygląda pozdrawiają mnie najróżniejsze fury.. od klekotów po nawet beemki M3 albo szczytem szczytów był Cayenne Turbo który palił przy mnie kapcia i ścigać się chciał także stąd jak pozdrawia mnie coś co nie jest Alfą to zwykle raczej zdziwienie

Następnym razem mam nadzieję, że będę pozdrawiał ze swojej Alfy :)

Tak pięknie było z pogodą.. 3 godziny mycia, woskowania, dopieszczania i poszłoooo :P razem z deszczem.. choć wosk chyba się trzyma bo krople fajnie zostały na karoserii..

78.jpg

79.jpg

80.jpg

81.jpg

82.jpg

83.jpg

Do tego doszły nowe jeszcze bardziej płaskie Bosch Aerotwin.. i dzisiejszy cruzing w deszczu to sama przyjemność ;D nawet na mokrym klei się kosmicznie..

Deszcz chyba nie zmyje efektu pracy. Mo chyba, że brudny deszcz. Używasz wosku koloryzującego? - kolor wydaje się bardziej niebieski niż powinien.

Amortyzatory
Powrót